Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Astrolog Sema Sidar'dan 22 Ağustos haftasının ve burcunuzun yorumları.

Astroloji
21 Ağustos 2016
Astrolog Sema Sidar'dan 22 Ağustos haftasının ve burcunuzun yorumları.

Herkese Merhaba;

Enerji olarak harekete geçmemiz, adımlarımızı sağlam atmamız gereken bir döneme giriyoruz.

Gökyüzünde yavaş yavaş gergin enerjiler yerini almaya başlıyor. Bu gerginlikler bizi düşüncesel anlamda zorlayacak hayaller ve gerçekleri ayırmamız gerekecek... Olaylara çok net bakmamız gerekiyor.

Haftanın etkilerine teker teker bakarsak; "Mars-Satürn Kavuşum Açısı" devam ederken, astrolojinin 2 zorlu gezegeni  bizi, özellikle Ağustos'un 25'inden sonra  enerji olarak zorlayacak! Uzun yolculuklarda daha fazla efor sarf ederken, yolculuklarda kaybolan eşya problemi ile  karşı karşıya kalabilirsiniz. Baskıyı kesinlikle kaldıramayacağız ve öfke kontrolüne dikkat etmeliyiz. Kendi sınırlarımızı korumak için daha fazla gayret göstereceğiz.

 

GÖKYÜZÜNDE BAŞAK BURÇLARININ DÖNEMİ BAŞLIYOR.

22 Ağustos  itibariyle güneş Başak Burcu'na geçiyor ve gökyüzünde Başak Burçlarının dönemini başlatacak.

Genel olarak hizmet, sağlık sektörü, okullar, eğitim, öğretim konuları ön plana çıkacak.

Önümüzdeki 1 aylık  dönemde enerji olarak insanlara hizmet etmek, yardımcı olmak bir amaç uğruna gayret göstermeye çalışacağız. Takıntılarımıza da dikkat etmemiz gerekiyor, detaylara takılı kalmaktan kaynaklı, anı yaşamayabiliriz.

 

SU BASKINLARI OLABİLİR!
 
Hafta ortasında Güneş, Mars-Satürn, Neptün arasında oluşacak T-kare dediğimiz oldukça gergin bir açı kalıbı oluşacak; "su" ile ilgili problemler, su baskınları, evinizdeki tadilat problemlerini getirebilir... 

T-kare dediğimiz bu açı kalıbı, eğer gerçekçi davranmazsak, hayaller ile hayatları karıştırırsak yara alacağımızı net bir şekilde vurgulayacak.

Devlet dairelerindeki evrak işlerine de dikkat etmeniz gerekiyor.

Haftanın yorumu ve ikazlarımdan sonra burçlara geçebiliriz:

 

 

HAFTANIN BURÇLARA ETKİSİ: 

Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Sevgili Koçlar, özellikle iş ortamınızdaki davranış biçiminiz sizin iş ortamınızdaki  geleceğinizi  şekillendirecek. Bu hafta bu alandaki sorumluluktan ve iş yükünden kaçmayın. 

Tatil planı olan Koçlar,  planlarınız son anda  değişebilir ve rezervasyon problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişecek bir hafta olacağı için,  gerginlik yaşamanıza sebebiyet verecek. Bu yüzden son dakikaya iş bırakmayın.

 

 

Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar aşk ilişkilerinde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz, takıntılarınızdan uzak kalmadığınız sürece problem yaşamaya bu hafta da devam edeceksiniz. Özellikle arkadaş çevrenizin sözlerine, yani kısacası gazına gelmemeniz önemli! 

Maddi konularda partnerinize yardım edebilirsiniz. Fakat miktar çok önemli, her an hayal kırıkları yaşayabileceğimiz bir hafta olduğu için, sürecin devamında zarar görmemeniz adına dikkat etmelisiniz. Yine ekstra vergiler ve ödemeler canınızı sıkabilir... Kalabalık topluluklarla yapacağınız organizasyonlar size iyi gelecek.

 

 

İkizler ve Yükselen İkizler:

Sevgili İkizler, ikili ilişkiler ve kurduğunuz  ortaklıklarda sıkıntılar mevcut, özellikle parasal konularda  güven duygusu ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Mevcut ortaklarınız ise  gerçekten çok zor bir sınava tabi, eğer sıkıntılarınız varsa bu haftayı atlatması oldukça zor. Aynı zamanda  ailevi konulardaki problemler ise, işe konsantre olmanızı zorlaştıracak. Evdeki gerginlikleri işe, iştekileri eve taşımamalısınız. Haftayı programlayarak yaşamanız, pozitif etki yaratacak.

 

 

Yengeç ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler,  haftanın gergin etkisi, çalışma ortamınızda sizi zorlayacak,  gideceğiniz yolculuklardan dolayı, iş ortamınızda  aşırı efor göstermeniz gerekecek. Önümüzdeki bir oldukça fazla yolculuk yapmanız gerekecek,  ama hem uzun yolculuklar hem de kısa yolculuklar konusunda birazcık dikkat etmeniz gerekiyor. Programlamadan  yola çıkmak yok diyebilirim, haftayı çok disiplinli çalışarak, yaşayarak problemsiz geçirebilirsiniz.

 

 

 Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar aşk ilişkilerinde kısa süreli başladığınız ya da adını koyamadığınız ilişkilerde bir karar vermeniz geleceğe dair bir adım atmanız çok önemli. Kafanızdaki netlik sizi  sonuca götürecek. Finansal açıdan ise dikkat etmeniz gereken bir dönem, özellikle kendi gelirlerinize  göre harcama yapmalısınız. Önümüzdeki 30 günlük süreç gerçekten sizi sıkıştıracak ve o yüzden kendinize bir ödeme planı oluşturmanızı öneririm.

 

 

Başaklar ve Yükselen Başaklar:

Başaklar, ev konularında  sıkıntılarınız var, ani bir taşınma, mecburiyetten bir şehir değişimi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Önümüzdeki bir ay boyunca  kendi çıkarlarınızı gözetmeniz gereken bir döneme girdik. Güneş 22 Ağustos itibariyle sizin burcunuza geçiş yapacak ve sizin döneminiz net olarak başlayacak. İkili ilişkilerinize, eşinizle olan problemlerinize dikkat etmelisiniz. Hayal kırıkları ile karşı karşıya kalıp yara alabilirsiniz.

 

 

Teraziler ve  Yükselen Teraziler:

Teraziler bu hafta, kısa yolculuklar, iletişim, çevrenizde sosyalleşmeniz gereken alanlarda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kesinlikle sınırlarınıza müdahale ettirmek istemeyeceksiniz, ani kararlardan da uzak durmamız gerekiyor. Yaşayacağınız durumlara kendi iç sesinizi dinleyerek çözüm bulabilirsiniz. Bardağın boş tarafından bakabilecek bakış açısı ise sosyal ortamlarınızda sizin hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olacak. Dikkat!!!

 

 

Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Sevgili Akrepler, finans kaynaklarındaki düzenlemelerinizi gerçekleştirmeniz çok önemli. Planlı bir şekilde   projelerinizi gerçekleştirebileceksiniz, bunu en net hissedeceğiniz alan ise kalabalık gruplarla yapacağınız  iş bağlantıları. Bekar Akrepler, aşk ilişkilerinde de çevrenizin tanıştırdığı insan ile her an yeni bir  ilişkiye başlayabilirsiniz. Fakat bu kişi size ilk etapta açık davranmayabilir,  bu konuda hislerinize güvenerek yol alın.

 

Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar hayatınızdaki sınırlarınızı ve yeni düzeninizi oluşturmak adına büyük bir sınav verebilirsiniz...  Yurtdışı ile ilgili konular, uzun yolculuklar ve eğitim konularında daha fazla çalışmak ve efor sarf  etmek zorundasınız, ancak bu size kalıcı başarıyı getirebilir. Ev ortamının dışında çalışmak  gerekebilir. Önümüzdeki bir ay kariyerinize ve odaklanırken. Probleminiz ev-işiniz arasındaki dengeyi sağlamak. Evinizdeki tesisat problemlerine ise  dikkat etmelisiniz.

 

 

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, "yolculuk" kelimesi üzerine kurulu bir hafta, bütün projelerinizi, bağlantılarınızı uzun yolculuklar sonucunda gerçekleştireceksiniz.

Dikkat etmeniz gereken alan ise, yakın çevreniz ve  kardeşleriniz ile olan konuşmalarınız. Onların size karşı verdiği sözleri tutamama durumu söz konusu olabilir... Bu konuda başkasına güvenerek iş yapmamayı öğreneceksiniz. Ruhsal konular ise kendi dünyanızdaki dengeleri sağlamanıza yardımcı olacak.

 

 

Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Tatlı Kovalar, maddi konulardaki dengeyi sağlamak adına  daha fazla çalışabilirsiniz,  ne kadar gider durumunuz fazla olsa da, yeni yatırımlar için de fırsat oluşturabilirsiniz. Fakat önümüzdeki bir ay özellikle kredi çekmek, borç almak ve yeni bir borca girmek için hiç ideal değil. Elinizdeki para ile bunu gerçekleştirmelisiniz, ya da Eylül sonuna erteleyebilirsiniz.  Arkadaşlarınızın desteği ile daha iyi bir hafta geçirirken; yeni tanışacağınız kişi ya da kişiler ile aniden samimi olmamaya dikkat edin.

 

 

Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar ikili ilişkiler konusunda sıkıntılarla karşı karşıyasınız, bu alanda hayal kırıklıklarınız mevcut. Var olan  ilişkiniz her an bitebilir ama hemen  yeni ilişki de kapıda!

Önümüzdeki bir ay boyunca ise  ortaklıklar açısından da fırsatınız yakalayacaksınız. İş değişikleri, yeni ve kalıcı bir işe başlamak adına da gayet güzel bir döneme başladınız. İş arayan Balıklar internet üzerinden yapacağınız başvuruları artırın.

Herkese tüm yaralarını saracağı, güzel bir hafta diliyorum.

 

SEMA SİDAR SOSYAL MEDYA ADRESLERİ:

İNSTAGRAM: www.instagram.com/semasidar/

FACEBOOK: www.facebook.com/Sema-Sidar-Astroloji-Ve-Ki%C5%9Fisel-Geli%C5%9Fim-Merke...

TWİTTER: https://twitter.com/Sema_Sidar