Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

İşte Deniz Çakır'ın Boğaz manzaralı muhteşem evi...

Gündem
30 Kasım 2016
İşte Deniz Çakır'ın Boğaz manzaralı muhteşem evi...

Deniz Çakır evinin kapılarını InStyle-Home dergisine açtı. İşte Ünlü oyuncunun 190m2’lik muhteşem evi... 

Deniz Çakır, Kuruçeşme sahili üzerinde yer alan, altmışlı yıllarda inşa edilen Boğaz’a nazır bir apartman dairesi seçmiş yaşamak için kendine 12 yıldır İstanbul’da yaşayan oyuncunun dördüncü evi olmuş.

Arnavutköy, Beşiktaş, Nişantaşı ve son durak Kuruçeşme. Ama en çok burayı sevdim galiba. İlk gördüğüm anda bana güzel bir duygu geçirdi ev. Daha önceki evlerimde ben toparlayıcı rolünde olmuştum. Belki de Oğlak burcu olma özelliğimden… Ama burada tam aksini deneyimliyorum her gün. Sanki bu ev beni toparladı ve içinde bu yüzden çok huzurlu hissediyorum kendimi. Deniz gören, güzel ışık alan ve aynayla kaplı böyle bir eve ihtiyacım varmış meğer benim. Hiçbir evimde kendimi bu kadar seyretmemiştim.”

Evin içi oldukça zevkli tasarlanmıştı. Ben sadece eskimiş duvar kağıtlarını aslına uygun yeniledim o kadar. Bir de kendi zevkime göre mobilyalar ilave ettirdim. Bunlardan en önemlisi kitaplığımdır.

Perde ve halı ile aram yok gördüğünüz üzere. Kumaşı da sadece yatak odamda tercih ediyorum,

190m2’lik ferah evin, salona açılan modern tarzda bir mutfağı, üç geniş odası ve iki banyosu bulunuyor. Odalardan birini giyinme odası olarak kullanılıyor.

 

Kaynak: Hürriyet