Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Şahan Gökbakar, "Kayhan" filmiyle memleketinde izdiham yarattı!

Gündem
19 Şubat 2018
Şahan Gökbakar, "Kayhan" filmiyle memleketinde izdiham yarattı!

Gişe rekortmeni komedyen Şahan Gökbakar ve yönetmen Togan Gökbakar, önceki gün "Kayhan" filminin halk galası için İzmir’de bulunan Optimum AVM’de sinemaseverlerle buluştu. Memleketlerinde bulundukları için çok mutlu olduklarını vurgulayan ikili, müthiş bir izdihamla karşılaştı. Şahan Gökbakar’ı alkışlar ve çığlıklarla karşılayan İzmirliler, ünlü komedyenin sahneden inmesiyle birlikte onunla bol bol fotoğraf çektirdi. Gökbakar’ın güçlükle yürüdüğü kalabalık arasında heyecandan bayılanlar oldu.

Şahan Gökbakar, alışveriş merkezinin fuaye alanında toplanan hayranlarını “Hemşolar merhaba, İzmir çocuğu olarak yanınızdayız. Bu güzel insanları, bu güzel yüzleri görmek bize inanılmaz enerji verdi, iyi ki varsınız” sözleriyle selamladı. Togan Gökbakar da Kayhan izlemeye gelen sinemaseverlere “İzmir’de doğduk, İzmirli hissediyoruz kendimizi. Hep beraber gülüp eğleneceğiz” diye seslendi.

Etkinlik sonrasında konuşan Şahan Gökbakar, ilgiden çok memnun olduğunu belirterek “Kaybettiğimiz gazino kültürünü yaşatmaya çalışıyoruz. Biraz izdiham oldu ama keyifliydi. İnsanlarla arama mesafe koymayı sevmiyorum. 1000 tane selfie çektirmişimdir bugün herhalde, onların aralarında olmayı seviyorum” dedi.

“BİR REKORU KAÇ KEZ KIRMAK GEREKİYOR”

Kendisine filmle ilgili nasıl tepkiler aldığı sorulan ünlü komedyen “Çok seven de hiç sevmeyen de var. Herkesi aynı anda mutlu etmek mümkün değil. Filmimizden, kalitesinden, içeriğinden, esprilerinden son derece memnunuz. Filmlerimle insani hırslar üzerinden bağlar kurmuyorum. İnsanlardan da bunun bir iş olduğunu ama hayatımı yönetmediğini bilmelerini istiyorum. Bu filmde bir yaş sınır var +13, karakter daha Amerikanvari, farklı bir kafa. Oyunculuk da daha abartı, o yüzden daha niş bir kitleye hitap ediyor” cevabını verdi.

“KARİYERİMDE SADECE RECEP İVEDİK YAPAN BİRİ OLMAK İSTEMİYORUM”

Şahan Gökbakar, yaptığı her filmin Recep İvedik’le karşılaştırılması hakkında ise “Bir rekoru kaç kere kırmak gerekiyor, kıran biri olarak söylüyorum çok da önemli değil. İlelebet mi devam edecek? Recep İvedik’le mukayese edilemez , kendimizi sınıyoruz bizim için antrenman gibi oluyor. Sadece Recep İvedik yapan biri olmak istemiyorum. 3-4 senede bir Recep İvedik yaparak, arada hiçbir şey yapmayarak bu konuşmaların önünü alabilirim ama kariyerimde sadece üç senede bir film yapmak istemiyorum. Bu denemeleri en rahat yapabilecek şansa ben sahibim. Değişik şeyler denemekten kimseye zarar gelmez” yorumunda bulundu.

Kayhan filminde komedi dolu bir intikam hikâyesini anlatan Şahan Gökbakar “Ben pek intikam almam, daha çok Allah’a havale ederim ve susarım. Mutlaka intikam almak istediğim insanlar da oldu hayatımda” şeklinde konuştu.

“RECEP İVEDİK 6 VE CELAL İLE CEREN 2 MÜJDESİ”

Şahan Gökbakar, ara vermeden yeni projeler için çalışmaya başladığını söyleyerek “Recep İvedik 6 ve Celal Ceren 2 üzerinde yoğunlaşıyoruz. Recep İvedik’le ilgili Afrika fikrine daha da yaklaştık. Celal ile Ceren çok sevilen bir filmimizdi, çok fazla bu yönde talep alıyoruz. Ezgi’yle geçen gün bir araya geldik. O da çok istiyor” dedi.

MUTLU EŞ, MUTLU HAYAT

Örnek evliliği de filmleri kadar konuşulan oyuncu, 14 Şubat’ta eşi Selin Gökbakar için yazdığı duygusal mesajın yüz binlerce beğeni alması ile ilgili de “Aynada kalbi bulunca derinden etkilendim. Hepsine tek tek beni neden sevdiğini yazmış, Erkekler beklentiyi o kadar aşağıda tutuyor ki, biz ne yapsak yükseliyor. Biraz kendilerine çekidüzen versinler. Güzel sözler söylesinler. Kazanan hanımlarımız olsun. ‘Happy wife, happy life’ (Mutlu eş, mutlu hayat) demişler. Benden daha romantikleri de var, mesela Suat Suna” cümleleriyle espri yaptı.

“SELİN’E BİRLİKTE OYNAMAYI TEKLİF ETTİM”

Şahan Gökbakar, "Selin Gökbakar’la bir projede rol almayı düşünür müsünüz?" sorusunu “Daha bir videonun içinde yer alamıyoruz, uzun metrajı nasıl çekelim? Onunla beraber bir projeyi çok isterim, zaten ona teklif ettim. ‘Senin karşında oynayamam ben, gülerim' dedi ama bakalım” yanıtını verdi.