Temiz Magazin
20 Nisan 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Ünlü isimler "Düğüm Salonu" filminin galasında buluştu

Gündem
15 Mart 2018
Ünlü isimler "Düğüm Salonu" filminin galasında buluştu

Başrollerini Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri ve Emre Karayel’in üstlendiği “Düğüm Salonu”nun özel gösterimi Kanyon’da yapıldı. Filme İrem Sak ve Şahin Irmak’ın öpüşme sahneleri damga vurdu. Tesadüf eseri aynı gün ve aynı saatte yan yana salonlarda düğün yapan iki eski sevgilinin yaşadıklarını konu alan “Düğüm Salonu” yarın vizyona girecek. Senaryosunu Şahin Irmak’ın kaleme aldığı, Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu filmin özel gösterimi ise önceki gün Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı. Film ekibinin yanı sıra gösterime İbrahim Büyükak, Hayko Cepkin, Saba Tümer ve Sarp Apak gibi ünlü isimler katıldı. Alkışlar ve tezahüratlarla salona giren film ekibi, gösterim sonunda izleyicilerle birlikte İzmir Marşı’nı söyledi.

Şahin Irmak’ın nişanlısı Asena Tuğal, beyaz elbisesiyle gecenin en şık isimleri arasındaydı. Tuğal, nişanlısının İrem Sak’la öpüşme sahnesi hakkında konuşmak istemedi.

Asena Tuğal

Okuyom ben yaa

Gösterime derin sırt dekolteli elbiseyle katılan Ezgi Mola, “Yeni bir projeniz var mı?” sorusuna esprili bir yanıt verdi: “Gelen birçok senaryo teklifi var, okuyom ben yaa.”

Kendimi zor tutuyorum

“Düğüm Salonu”nun yerinde durmayan gelini Gonca Vuslateri, “Çok zor tutuyorum kendimi. Böyle güzel bir ekiple böyle güzel bir projede yer aldığım için çok mutluyum. Şahin eline sağlık. Hakan Hoca’yla da çalışmak çok içimde kalmıştı. Ayşenil Şamlıoğlu zaten beni mezun eden hocam. O beğendiyse bu film olmuştur” dedi.

6 nikâh şahitliğim var

Filmde konuk oyuncu olan Hayko Cepkin, “Gerçek hayatta da düğünlere çok davet edilir misiniz?” sorusuna “6 tane nikâh şahitliğim var. Bir kısmı boşandı. Beni düğünlerine davet ediyorlar çalmam için, çocuklar beni sevebilir ama ebeveyn konusunda sıkıntı yaratabilir diye kabul etmiyorum” diye esprili bir yanıt verdi. Hayko Cepkin, gösterime sevgilisi Aslı Kula ile birlikte geldi.

Gözlüklü hali dikkat çeken Saba Tümer, “Yeni piyasaya çıkan kitabımı yazarken gözlerim bozulmuş” dedi.

İlker Kızmaz - Aslı Kızmaz

Onur Buldu

Sarp Apak - Can Bonomo

Tarık Ünlüoğlu - Gülenay Kalkan

 

Kaynak: Hürriyet