Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

ŞOK SÖZLER! Arto konuştu! Meğer Kerimcan Durmaz dinlemeye takılmış!

Gündem
14 Ağustos 2018
ŞOK SÖZLER! Arto konuştu! Meğer Kerimcan Durmaz dinlemeye takılmış!

Arto Kerimcan ile yaşadığı kavgalı olayın perde arkasını Hürriyet’ten Tülay Demir Oktay’a anlattı.İşte o röportaj!

KERİMCAN’LA NE BİR HESABIM NE DE HUSUMETİM VARDI

 ◊ Geçen ay Kerimcan Durmaz’la ilgili bazı mevzular yansıdı basına... Seni birilerine şikayet etmiş, “Kulağını çeker misin?” demiş falan...

- Oldu öyle bir şey, evet. Tam Amerika’ya gideceğim gün beni Organize’den aradılar, “Müştekisiniz. Sizinle ilgili bazı durumlar var. Mutlaka gelip ifade vermek durumundasınız” dediler. Zannedersem bu Kerimcan denen kişi, adı fenomen midir bilmiyorum, ne yaptığını da bilmem, beni birilerine şikayet etmiş. O kişilerin böyle bir şarlatanın sözüyle adım atacağını düşünmüyorum. Nitekim kimse bana gelmedi, telefon açmadı, hiçbir şekilde hiçbir rahatsızlık vermedi. Eminim adamı ciddiye almamışlardır.

◊ Peki bu olay nasıl ortaya çıktı?

- Bir şekilde dinlemeye takılmış o görüşme.

◊ Peki seninle derdi neymiş?

- Bilmiyorum ki. Onunla ne bir hesabım var ne bir husumetim. Samsun’da dayak yemişti hatırlarsın, o olaydan sonra geçmiş olsun mesajı yayınladım. Üstelik arkadaşları korkularından bir tek yazı yayınlamadı. “Geçmiş olsun, böyle olmamalı” diye yazı yazan bendim. Daha önce hiç konuşmadığım ve tanışmadığım biri için yaptım bunu, düşün. O kadar üzülmüştüm.

◊ Hiç mi karşılaşmadınız, tanışmadınız?

- Ondan sonra karşılaştık bir kere... İkimizin de dağda konseri vardı, şansa da aynı otelde, aynı katta kalıyorduk. Kapıyı açınca Kerimcan’ı gördüm, “Çok geçmiş olsun, üzüldüm. Ama duruşuna, arkadaşlarına dikkat etmen lazım. Bak dayak yedin, seni kimse sahiplenmedi, yarın öbür gün yine sahiplenmeyecekler” dedim.

◊ Peki neden böyle bir şey yaptı dersin?

- Ne oldum delisi olmuş, şirazesi kaymış. Hangi kafada bilmiyorum ama herhalde psikolojisi bozuk. Neyse, ben devletime ve güvenlik güçlerimize güveniyorum.

◊ Peki sonrasında bir özür falan geldi mi?

- Hayır öyle bir şey olmadı. Ama karşı atağa geçeceğim. Avukatlarımla görüşüyorum.

Ne olmuştu?

Kerimcan Durmaz, sosyal medyada kendisine hakaret eden bir kişiyi Sarallar grubunun bir üyesine şikayet ederek ‘Kulağını çeker misiniz’ demiş ancak bu kişi, isteğini yerine getirmemişti. Durmaz’ın şikayet ettiği kişinin şarkıcı Arto çıkması üzerine olaylar da adeta silsile gibi devam etmişti. Hatta şarkıcı Arto, Durmaz’a yanıt olarak ağır ifadeler kullanmıştı.

“Sen nasıl kuduz, azmış, iğrenç, müptezel bir köpekmişsin diyeceğim ama hayvanlara hakaret etmiş olacağım. Amerika’dayım, dönünce tabi hesabını ödeyeceksin adalete”