Temiz Magazin
20 Nisan 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

İyi niyet elçisi Barış Arduç'tan 'Kiralık Aşk' odası!

Gündem
27 Mayıs 2016
Her şey kansersiz yaşam için!

Kansersiz Yaşam Derneği’nin, Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nün geliştirilmesi için düzenlediği balo, önceki akşam Four Seasons Otel’de yapıldı.

 

Sunuculuğunu Derya ve Ferhan Şensoy’un yaptığı gecede Serdar Ortaç sahne aldı. Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Bahçekapılı’nın ev sahipliği yaptığı geceye; Barış Arduç, Serenay Sarıkaya, Fikret Orman, Mustafa-Sinem Ceceli, İpek Açar, Berk Oktay, Işıl Reçber, Gizem-Hakan Hatipoğlu, Selda Topal, Serdar Bilgili, Emre Kınay, Revna-Yelda Demirören ve Sitare Akdilek’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 500 davetli katıldı.

‘Kansersiz Yaşam Derneği İyi Niyet Elçisi’ olan ‘Kiralık Aşk’ dizisinin başrol oyuncusu Barış Arduç, hem dizide hem bu tür yardım organizasyonlarına katılarak derneğe destek vermeye çalıştığını belirterek, “Zorlu bir süreci kolaylaştırmak için neler yapabiliriz onun için çalışıyoruz.” dedi. 

EMPATİ KURUYORUM

Şişli Etfal Hastanesi’nde yapılacak bölümde odalardan birine ‘Kiralık Aşk’ adı verileceğini belirten Arduç, şöyle devam etti: “Kuzenim de böyle bir hastalıkla uğraştığı için empati yapıyorum bu hastalığı yaşayanlar için. Ama hasta çocuklarımız ailelerinden daha olgun olarak bu süreci atlatıyorlar. Bu kadar sıkıntı varken olgun olmaları beni duygulandırıyor.” Serenay Sarıkaya ise derneğin yaptığı tüm faaliyetlere destek vermekten dolayı mutlu olduğunu belirtti ve “Bu konuda farkındalık oluşturmamız gerekli” dedi.