Temiz Magazin
10 Mayıs 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

22 Mart'ta Mars ve Uranüs yanyana geliyor! Zor etkiler bizi bekliyor! Astrolog Sema Sidar'dan yeni haftanın yorumu

Astroloji
19 Mart 2022
22 Mart'ta Mars ve Uranüs yanyana geliyor! Zor etkiler bizi bekliyor! Astrolog Sema Sidar'dan yeni haftanın yorumu

 

Merhaba Sevgili Temiz Magazin okuyucularım, kısmen rahat bir hafta başlıyor.

Genel olarak Merkür’ün açıları ve burç değiştirmesi haftayı şekillendirecek.

Merkür’ün yaptığı olumlu açılar en azından yaşadığımız problemleri doğru iletişim kurarak çözmemizi sağlayacak.

Haftanın en zorlu etkisi Mars mücadele gezegeninin Uranüs ile yapacağı zorlu açı emniyet kemerimizi sürekli bağlı tutmamızı isteyecek.

Hemen detaylara geçelim.

POZİTİF DÜŞÜNMEK BİZE KAZANÇ SAĞLAYACAK

İlk olarak 21 Mart’ta Merkür; iletişim, haberleşme, zihin gezegeni ile Jüpiter; şans, bolluk, bereket gezegeni ile kavuşum halinde olacak.

24 Mart’a kadar devam eden bu olumlu etkiyle beraber pozitif düşünmek, güzel konuşmak karşımızdaki insanın fikirlerine değer vererek, iletişim kurmak bize kazanç sağlayacak. Bize destek verecek, daha olumlu olacağız.

Eğitimle ilgili konular, yurtdışında yapacağımız işler, medya, haberleşme, basın, yayın ile alakalı güzel gelişmeler olabilir.

Bu arada sezgilerimiz çok kuvvetli olacak. İlham perilerini yanımıza alıp yaratıcılık gerektiren, işlerde sorunsuz bir şekilde başarı elde edebileceğiz.

Kibirli insanlara karşı dikkat etmemiz gerekli ama empati yeteneğimiz çok yüksek olacağı için süreçleri lehimize kullanabiliriz.

Bu arada ani gelişen bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Trafikte her zamankinden daha çok vakit geçirebilirsiniz.

Yine konuşmalarımızda duygularımızı abartabiliriz.

Ama sıcakkanlı olmak, pozitif konuşmak, meditasyon yapmak iyi gelecek.

HAFTANIN EN SIKINTILI ETKİSİ 22 MART'TA: MARS VE URANÜS AÇISI

Haftanın en sıkıntılı etkisi 22 Mart’ta Mars; mücadele, savaş gezegenin Uranüs; sınır ve sıra dışılığı temsil eden gezegene yapacağı zor açı olacak.

Bu etkiden dolayı internette hacklenmeler, sosyal medyada sıkıntılar, haberleşme ile ilgili problemler, patlayıcı maddelerle ilgili sıkıntı haberler olabilir.

Daha isyankâr bir ruh halinde ve yine özgürlüğümüzü korumak için bir mücadele içinde olabiliriz.

İnsanlar birbirini daha çok manipüle edebilir.

Bankalar ve para ile beklenmedik gelişmeler ekonomiyi zorlu etkileyebilir.

Kimyasal silahlarla ilgili sinir bozucu haberler gelebilir.

Toprak kaymasını, toprakla ilgili zorlu etkileri tetikleyen bir açı.

Ayrıca trafikte çok dikkat etmeliyiz dalgınlıktan kaynaklı kazalar ya da aracımızın bakımını ihmal edip problemler yaşayabiliriz.

Bu zor etki 30 Mart’a kadar hayatımızda olacak.

Sinirlenmemeye daha sakin ortamlarda bulunmaya, bizden farklı düşünen insanlara kendi fikrimizi oturtmak için inatlaşmamalıyız.

Akışta ve kendi alanımızda olmalıyız.

Merkür’ün bir diğer açısı ise 23 Mart’ta burç değiştirmeden önce Neptün; hayallerimizi ve hayal kırıklıklarımızı temsil eden gezegen ile olacak.

Bu çok güzel bir etki bizi sezgisel yaparken, hayal gücümüz sınır tanıyabilir.

Beklentilerimizde aşırıya kaçabiliriz.

Gerçeklikle hayal arasındaki dengeyi kuramayabiliriz, duygularımıza göre hareket edeceğiz.

Bir şeyi gerçekten sevmiyorsak kesinlikle yapmayacağız.

Rüyalar mesaj içerecek, bilinçaltımızdaki her düşünce bir bir karşımıza gelirken, sözcüklerimizin gücü olacak.

Konuştuklarımız hemen karşımıza çıkabilir.

Bu yüzden ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat etmeliyiz.

27 Mart’a kadar hayatımızda olacak bu pozitif enerjide, hayallerimiz için harekete geçebiliriz.

Bu doğrultuda yapmak istediğimiz görüşmeler için adım atabiliriz.

Sağlık açısından ise balgam, tükürük bezleri ile ilgili sıkıntılar olabileceği gibi bademciğimiz şişebilir.

Soğuk içecek tüketmemekte fayda var.

MERKÜR KOÇ BURCU'NA GEÇİYOR

DİLİMİZİN KEMİĞİ OLMAYACAK

Haftanın kapanışında ise 27 Mart’ta Merkür; iletişim, haberleşme gezegeni Koç Burcu'na geçecek.

11 Nisan’a kadar bu burçta kalacak ve bu dönemde dilimizin kemiği olmayacak.

Artık daha net iletişim kurmaya çalışırken, çok hızlı hareket etmek isteyeceğiz, beklemeye çok tahammülümüz olmayacak.

Fanatik bir ruh hali içinde olabiliriz.

Karşımızdaki insana karşıda rekabetçi bir yapıda olacağız, çok sabırsız davranacağız.

Ani kararlar verme yüzdemiz yüksek olacağı için devamında pişman olma olasılığımız artar.

Bu yüzden uzun vadeli işler için kesinlikle bu dönem uygun değil.

Diğer yandan Merkür bu burçtayken, iletişimde küfür ve kaba konuşmayı içinde barındırır, daha direkt cümle kurmaya yöneliriz.

Karşımızdaki insanları kırmamaya, onu dinlemeye özen göstermelisiniz.

Bu etki özellikle hızlı düşünmemiz ve sonuç almamız gereken yerlerde bize destek sağlarken, tekrar belirtmem gerekirse uzun vadeli işler için hiç uygun etkiler yok 11 Mart’a kadar olan süreçte.

Güzel bir hafta olmasını diliyorum...