Temiz Magazin
16 Nisan 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

İlişkilerde yeni kararlar alacağımız yepyeni bir hafta. Terazi Burcu'ndaki Yeni Ay'ın etkileri çok yüksek ve önemli. Astrolog Sema Sidar'la yeni haftanın yorumu:

Astroloji
24 Eylül 2022
İlişkilerde yeni kararlar alacağımız yepyeni bir hafta. Terazi Burcu'ndaki Yeni Ay'ın etkileri çok yüksek ve önemli. Astrolog Sema Sidar'la yeni haftanın yorumu:

 

Astrolog Sema Sidar'la 26 Eylül Haftasının Astroloji Gündemi

 

Merhaba Sevgili Temiz Magazin okuyucularım, yepyeni ve oldukça hareketli bir haftaya başlıyoruz. Yeni haftanın güzelliklere vesile olmasını dilerim. Bu hafta ben-biz dengesini kurmaya çalışacağız ilişkilerimiz için kararlar almak isteyeceğiz. İlişkiler haftanın ana konusu olacak.

 

Yeni haftanın detaylı yorumlarına geçmeden önce sosyal medya hesaplarımı hatırlatmak istiyorum:

İNSTAGRAM

FACEBOOK

TWİTTER

 

YENİ HAFTANIN EN ÖNEMLİ ETKİSİ: TERAZİ BURCU'NDA YENİ AY

HAYATIMIZA YENİ BAŞLANGIÇLAR GELECEK

YENİ AY SINAV VERECEĞİMİZ KONULARI ÖNÜMÜZE GETİRECEK

DENGEMİZİ KURMAK İÇİN EKSRA EFOR SARF EDECEĞİZ

Haftanın en önemli olayı ile başlangıç yapıyoruz. 26 Eylül saat 00:54’te 2 derece Terazi Burcu'nda Jüpiteryen bir yeni ay gerçekleşecek. Yeni ay adı üzerinde hayatımıza yeni başlangıçlar getirirken, Jüpiter; şans, bolluk, bereket gezegenine karşıt açı yapacağı için bu başlangıçları yaparken iki adım ileri bir adım geri gidebiliriz. Jüpiter’in retroda olduğunun da unutmayalım, dengelerimizi kurmak adına ekstra efor sarf edeceğimiz, ilişkilerde ne istediğimizi bileceğimiz, tek başımıza olmak istemeyeceğiz ama tek başımıza sınav verdiğimiz konuları önümüze getirecek, kuvvetli bir yeniay. Jüpiter’e karşıt olduğu için zor bir yeni ay demek istemiyorum. Çünkü; aslında bu bir deneyim yeni ayı hayatımızdaki beraberlikler, evlilik, ilişkiler, ortaklıklar, güzel giyinmek, kendimize iyi bakmak, diplomasi yeteneğimiz, zarafetimiz bizim için önem teşkil edecek.

Yeni ay gerçekleşirken, Venüs-Merkür kavuşumu, Plüton’a üçgen açı yapıyor olacak. İlişkilerde ne kadar çıkmaz yaşasak da mantıklı ilerleyerek sonuç alabileceğimizi, içimizdeki gücün oldukça büyük olacağını gösterecek. Doğru iletişim kurmak önce karşımızdakini dinlemek çok önemli bu yeni ayda.  Önceliğimiz başkaları olacağı için çok ilişki odaklı olacağız. Bir de partnerimize, eşimize verdiğimiz fırsatlar, sağladığımız olanaklar, bu yeni ayda gözümüzün önüne gelip bizi ruhen sıkıştırabilir.

Deneyimlerimizi, tecrübelerimizi konuşmalarımıza yansıtırsak rahat ederiz. Haksızlığa uğrarken bile başkalarına tolerans gösterip, kendimize yaptığımız haksızlıklarla da yüzleşeceğiz. Sekiz gün boyunca etkisi sürerken, yanımızda bir eş olsun isteyeceğiz, belki bunun için gereksiz fedakarlıklarda bulunacağız. Alma verme dengesinin hayatın her alanında önemli olduğunu, can olmadan cananın olmayacağının altını çizmek isterim.

Diğer yandan mahkemeyle ilgili işler, devlet daireleri ve evrak işleriniz biraz rötarlı olabilir. Çözüm yolu açılsa da maddi anlamda istediğimiz beklentiyi karşılayamayabilir. Bu dönemde yapacağınız lüks harcamaları, mart ayına kadar ödemek ile uğraşabilirsiniz. Bu yüzden dikkat etmeliyiz.

Sağlık açısından ise Terazi Burcu bel bölgesi, böbrekler ve hormonlardan sorumludur. Özellikle omurganızla ilgili sıkıntılar varsa tetiklenecek, böbrekler hassas olacağı için su tüketimine dikkat etmenizi öneririm.

 

27 EYLÜL'DE MERKÜR & PLÜTON ÜÇGEN AÇISI KESİNLEŞECEK

MADDİ ve MANEVİ KAYNAKLARIMIZDA HESAP KİTAP ÖNEMLİ OLACAK

27 Eylül ‘de Yeni Ay ile ayak seslerini duyduğumuz, Merkür-Plüton üçgen açısı kesinleşecek. Merkür; iletişim, haberleşme, zihin gezegeninin Plüton; dönüşüm, değişim gezegeni ile yaptığı olumlu açı her ne kadar Merkür retro olsa da maddi ve manevi kaynaklarımızda hesap ve kitabın önemli olduğunu ve yarım kalan parasal kaynakları ve işlerimizi çözümleyebileceğimizi, kariyerle ilgili yazı işlerinizi ve ihaleleri, sunumları detaycılığınız ile kazanca dönüşeceğini gösterirken, kentsel dönüşümle ilgili, projeleriniz işleriniz varsa bu dönemde haberi gelebilir. Haberleşmede ve iletişimde dönüştürücü etkiye sahip. Sadece konuşmalar tek seferde sonuçlanmayabilir, birden fazla kez uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu etki 11 Ekim’e kadar hayatımızda olacak.

 

28 EYLÜL'DE MARS & SATÜRN ETKİLERİ HAYATIMIZDA OLACAK

BU DÖNEMDE YAŞADIKLARINIZI NOT ALIN, KASIM AYINDA YENİDEN ÖNÜNÜZE ÇIKACAK

FİKİRLERİMİZİ KARŞIMIZDAKİLERE ONAYLATMAK İÇİN ÇABAMIZ OLABİLİR

28 Eylül‘de ise Mars; mücadele gezegeni ile Satürn; sorumluluk, ders gezegeni ile olumlu açıda olacak. İki kötücülün yaptığı güç birliği bize zekamızı kullanabilme ve özellikle mayıs sonunda mücadelesini başlattığımız ama sonuçlandıramadığımız işlerin tekrar karşımıza gelmesine sebebiyet verecek. Özgürlük alanımızı korumak, fikirlerimizi karşımızdaki insana onaylatmak için ekstra bir çabamız olabilir. Çok hızlı düşünüp hızlı hareket edebiliriz. Beynimiz yorulabilir. Hava değişimi istiyorsanız. Bu etkiden faydalanarak gerçekleştirebilirsiniz. 16 Ekim’e kadar sürerken, bu dönemde yaşadıklarınızı not almanızı tavsiye ederim. Kasımın ayının ikinci haftası ile tekrar bu açıyı yaşayacağız. Bu dönemde yapamadığımız birçok işi kasım ayında gerçekleştirmek için harekete geçebiliriz.

 

HAFTANIN EN GÜZEL ETKİSİ: VENÜS TERAZİ BURCU'NDA

İLİŞKİLER, AŞK, SANAT, GÜZELLİK ADINA YENİ ve GÜZEL BİR DÖNEM BAŞLIYOR

KENDİMİZDEKİ FARKINDALIKLARIMIZ ARTACAK

Ve geldik haftanın en güzel olayına, benim de uzun zamandır beklediğim 29 Eylül’de Venüs; aşk, ilişki, sevgi gezegenin kendi yönettiği mutlu olduğu tahtında olduğu, Terazi burcuna geçecek İlişkiler, aşk, sanat, güzellik, estetik adına yeni ve güzel bir dönem başlıyor.  Her ne kadar Venüs burç değiştirir, değiştirmez Jüpiter ile karşıt açı yapacak olsa da yine de kendimizi değerli hissetmek, ilişkilerde ne beklediğimizi bilmek, aşk ve ilişki adına daha rahat ilerleyeceğimiz, sevgi yönünden beklentilerimizin artığı kendimizi sevmeye kanalize olacağımız, zaman zaman flörtöz olduğumuz çok güzel bir etki. Kendimizdeki farkındalıklarımızda artarken, üzerimizdeki rehavet de gidecek, kendimizi güzelleştirmek için daha fazla bir gayret içinde olacağız.

Gökyüzünde 23 Ekim’e kadar Güneşi ve Venüs Terazi Burcu'nda kalacak. Kendimize iyi bakmak güzelleşmek, güzel giyinmek, parfüm kokuları önemli olacak. Ve biz de bunun için uğraşabiliriz. Bulunduğumuz ortamlarda da ye kürküm ye olacağı için giyim-kuşam önemli.

Ayrıca zarafet kuralları her zamankinden daha önemli olacak. İlişkilerde de beklentimiz bu yönde olurken, aşkta şanslı burçlar başta Teraziler, devamında Koçlar, İkizler ve Kovalar.

1 Ekim itibari ile Venüs; burç değiştirir, değiştirmez Jüpiter; şans, bolluk, bereket gezegeni ile karşıt açı yapacak. İki iyicilin bu inatlaşması bizi ilişkilerde etkilerken, yeni ayın etkilerini baskın bir şekilde yaşamımızı sağlayacak. Aşkta tatmin duygumuz artabilir. Ama bu tam olarak karşılanmayabilir. Para ve nakit akışında beklediğimiz paralar da kesintiler olabilir. Aynı zamanda isteklerimizi yapmak, kafamızda netlik sağlamakta zorluk yaşayabiliriz. Ama yine de Venüs kendi tahtından bu açıyı yaptığı için sevmek, sevilmek, iyi ve güzel konuşmak hayatımıza olumlu yansıyacak. Bu karşıtlık 5 Ekim’e kadar sürecek.

 

HAFTANIN KAPANIŞINDA 2 EKİM'DE MERKÜR'ÜN DURAĞAN POZİSYONA GEÇMESİ VAR

MERKÜR RETRO 3 EKİM'DE BİTİYOR

Son olarak haftanın kapanışını bizi önümüzdeki hafta başında güzel bir haber için hazırlayacak Merkür’ün geri hareketini sonlandırmadan önce 2 Ekim’de durağan pozisyona geçmesi ile yapacağız. Geri hareketini 3 Ekim’de sonlandırıyor fakat oldukça kritik bir zaman 2 Ekim, işlerimizdeki aksamaları sıkıntıları bir tık arttıracak. Bu yüzden çok önemli işlerinize ve kurduğunuz iletişime ekstra dikkat etmenizi tavsiye ederim. 3 Ekim itibari ile Merkür ileri hareketine geçmiş olacak. Önümüzdeki haftaya da bu etki ile başlamış olacağız.