Temiz Magazin
17 Şubat 2025

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Kovalar 2023'te rahat nefes alacak. Artık ileriye bakma, hayatınızı kurma zamanı! Astrolog Sema Sidar'dan Kova Burcu'nun 2023 yılı yorumu

Astroloji
14 Ocak 2023
Kovalar 2023'te rahat nefes alacak. Artık ileriye bakma, hayatınızı kurma zamanı! Astrolog Sema Sidar'dan Kova Burcu'nun 2023 yılı yorumu

 

2023'te Kova Burçları

ASTROLOG SEMA SİDAR FARKIYLA

KOVA BURÇLARININ 2023 YORUMU 

Sevgili Kovalar ve Yükselen Kovalar, 2023 yılının sizin için muhteşem geçmesini diliyorum.

Çok şükür bu yıl rahat nefes alacaksınız.

2 buçuk yıldır burcunuz olan Satürn sorumluluk ve ders gezegeni 7 Mart itibari ile burcunuzdan çıkıyor.

Artık ileriye bakma, hayatınızı kurma, maddi gelirlerinizi yukarı çekme dönemi başlayacak. Geride bıraktığınız 2,5 yılın meyvesini alacaksınız.

Jüpiter; şans, bolluk, bereket gezegenin de burcunuza yaptığı güzel açılardan kaynaklı yeni sosyal ortamlar, bol bol seyahat hayatınızda olacak.

16 Mayıs ‘tan sonra ise ev alabilir, ev değiştirebilir, ev alanında yenilikler yapabilirsiniz. Hatta bu biraz da işinizden kaynaklı olabilir. İşyerinizin değişmesi ya da taşınması durumu, mutlu olacağınız bir ev düzenine kavuşturabilir.

Gerçekleşecek tutulmalar ise yolculuklarınızı tetikleyecek.

Daha fazla seyahat edip, yeni bir düzen oluşturabileceksiniz.  

İşyerinizde yükselme ya da kendi işinizi kurmak gibi bir planınız varsa, tutulmalar buna destek olacak ki burada mayıs ayı ve Ekim ayı sizin için kırılma yaşayacağınız ayları içeriyor.

Aşk adına destekleyen zamanlarını paylaşmadan önce, bu sene önceliğinizin iş olacağını belirtmeliyim.

3 Ocak- 27 Ocak tarihleri arasında Venüs burcunuzda olacak. Yıla aşkla başlayabilirsiniz, devamında ise kendi hayatınızı kurma telaşında olacaksınız.

Diğer taraftan Şubat ve Mart ayında istediğiniz bir iş planını gerçekleştirmek için doğru temasları yapmak ve ileri yönlü düşünmek için yine uygun zamanlar.

Sağlık açısından ise nefesle ilgili rahatsızlıklar ve alerjik semptomlara dikkat etmenizi öneririm ki, Nisan ayının başında baharın da gelmesiyle ekstra dikkat etmelisiniz.

Yine yıl sonuna doğru diş ve diş eti ile ilgili problemler artabilir.