Ekranların yeni dizisi Ego dizisinde partner olan Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk arasında sette "Geç kaldın" tartışması yaşandı. Duymaz'ın bu olaydan sonra Pamuk'u takipten çıktığı iddia edildi. Tüm bu yaşananların ardından Alperen Duymaz, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

DİZİDE ŞAŞIRTAN GELİŞME
Çarpışma dizisinde çift olarak çok beğenilen Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz, Ego dizisinde yeniden partner oldular. Dizinin çekimlerinde ise şaşırtan bir gelişme yaşandı.
TAKİBİ BIRAKTI
İddiaya göre güzel oyuncu pazar günü yapılan çekimlere geç kaldı. Bu duruma sinirlenen Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasında tartışma yaşandı. Duymaz daha sonra partnerini sosyal medyada takipten çıkardı.
"UMARIM ŞAŞIRMAMAYI ÖĞRENİRİM"
Tüm yaşananların ardından Alperen Duymaz'dan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu şöyle dedi:

Neler olduğu konusunda tekrar şaşkınım. Dün de şaşkındım. Umarım şaşırmamayı öğrenirim. Söyleyeceklerim bu kadar.