İzzet Yıldızhan'ın "artık şarkı okuyamayacak" iddiası hakkında ne diyeceği merak edilen İbrahim Tatlıses, sessizliğini koruyarak iddiaları doğrular bir tavır sergilemişti. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü türkücü Tatlıses, instagram hesabından sevenlerine iyi olduğunu hatta oruç bile tuttuğunu açıkladı.

İbrahim Tatlıses'ten hayranlarına müjdeli haber: Hiçbir sıkıntım yok
Ünlü türkücü iftar sofrasında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Bugün üçüncü gün Allah'ıma şükür. İlaçlarımı dengeli kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yok. Allah cümle Müslüman aleminin iyi niyetini korusun. Allah sabır versin. İnşallah, amin" ifadelerini kullandı.
GAZETECİLERLE BULUŞTU
İbrahim Tatlıses, "iyi olduğunu" göstermek için, "gece" çalışan magazin gazetecilerini de iftara davet etti. İftarın ardından, gazeteciler ve İbrahim Tatlıses hatıra fotoğrafı çektirdi.
