Temiz Magazin
19 Nisan 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Beren Saat'in tüp bebek tedavisi gördüğü belgelendi!

Gündem
29 Mart 2016

Ünlü popçu Kenan Doğulu ile 2014 yazında ABD'de evlenen Beren Saat, son 1 yıldır sürekli 'hamilelik' haberleriyle gündeme geldi. Birçok defa hamile olduğu haberleri çıkan güzel oyuncunun son olarak da tüp bebek tedavisine başvurduğu iddia edilmişti.


23 ŞUBAT'TA BAŞLADI
Beren Saat, geçtiğimiz Şubat ayında yapılan haberleri kesin bir dille yalanlasa da güzel oyuncunun, tüp bebek tedavisine başvurduğu belgelendi. Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye 'Beren Saat Doğulu' olarak kaydını yaptıran güzel oyuncu, 23 Şubat 2015 tarihinde tedaviye başladı. Beren Saat, 26 Şubat'ta kontrol için yeniden hastaneye gitti.

DİZİSİ ERTELETTİ!
Tüp bebek tedavisinin ilk denemesinde başarı yakalayamayan güzel oyuncu, yeni dizisi başlayınca ise tedaviyi askıya aldı. Yapımcıların, "Senin hamile kalman bizi zora sokar"diyerek uyardığı Beren Saat, bu durumdan eşi Doğulu'ya bahsetti. Ve çift, ortak kararla tedaviyi güzel oyuncunun Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin final yaptığı döneme erteledi. Son yıllarda çiftlerin sıkça başvurduğu tüp bebek yöntemi, yüksek başarı oranıyla çiftleri bebek sahibi yapıyor.

RESMİ SOYADI DOĞULU
Hastaneye kaydını 'Beren Saat Doğulu' olarak yaptıran güzel oyuncu, tedavinin ilk aşamasına 23 Şubat 2015'te start verdi. Beren Saat, 26 Şubat'ta ise yeniden özel hastaneye giderek muayene ve kontrolünü yaptırdı.

 

Takvim Gazetesi

Doğan Savaş