Temiz Magazin
28 Ekim 2025

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Çevreci güzel Selen Görgüzel

Gündem
24 Aralık 2019
Çevreci güzel Selen Görgüzel

Yılbaşında İstanbul’da Scarlet Etiler’de sahneye çıkacak olan Selen Görgüzel, budanmış sertifikalı çam dallarından oluşan crea İstanbul tarafından tasarlanan yılbaşı kıyafetiyle Selim Akar’ın objektifine poz verdi. 

Çam, göknar ve ladin gibi ağaç türlerinin yılbaşı ağacı olarak kesilmesinin, ormanlara büyük zarar verdiğine dikkati çeken Görgüzel, orman işletme müdürlüklerinden ağaçların sağlıkları İçin budanan sertifikalı çam dallarından kullanılması gerekliliğine dikkat çekerek çevre mesajı verdi.

20 kilo ağırlığındaki çam elbise tel örgüye çam ağaçlarının monte edilmesi ile dizayn edilirken Görgüzel, elbiseyi giyerken tellerin koluna batması sonucunda küçük bir kaza geçirmesiyle kollarında küçük morluk oluştu. Selen Görgüzel, "Çevre mesajı verirken küçük bir kaza geçirdim ama ağaçların katledilmemesi gerekliliğin mesajını vermek her şeyden önemli" dedi.