Temiz Magazin
19 Nisan 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Cumhuriyet Bayramı mesajı vermek için dönem kıyafetleriyle poz verdi.

Gündem
29 Ekim 2015

Ünlü sanatçı Bennu Yıldırımlar Cumhuriyet’in 92'nci Yıldönümü için objektif karşısına geçti. Dönem kıyafeti giyerek, Ulu Önder Atatürk'ün yaptığı devrimlere de dikkat çekmek isteyen Bennu Yıldırımlar, dönemi hatırlatan şapkası ve kürklü ceketiyle, modern Türk Kadını mesajı da verdi. 

Türk halkının Cumhuriyet Bayramı’nı gönülden kutladığını belirten sanatçı; “Nice mutlu, umut dolu Cumhuriyet bayramları diliyorum. Atatürk çok büyük devrimler yapmış bir lider. Özgür, mutlu ve refah içinde yaşamamamız için hiçbir sebep yok. Kazanımlarımızı kaybetmeyeceğimiz, birlikte kardeşçe yaşayabileceğimiz, umut dolu bir gelecek diliyorum.'' dedi.

Fotoğraf sanatçısı Salih Mülayim’e şapka ile poz veren  Bennu Yıldırımlar, “Ciddi bir şapka koleksiyonum var, şapka benim en sevdiğim aksesuarlar arasında, bu sebeple  1925 yılında iyi ki şapka devrimi yapılmış” dedi.

Çocukken okulda coşkulu kutlamalar yaptıklarını belirten Yıldırımlar, Göztepe Pansiyonlu İlköğretim Okulu’nda okuyorken, gazilerimiz okula geliyordu. İçlerinde Mustafa Kemal Atatürk’ü görenler vardı. Onların hikayelerini dinlemekten büyük keyif alıyordum'' dedi.

Ülkemizde ya da dünyada yaşanan huzursuzluklar için, ''Ben hayatım boyunca, sevginin gücüne inandım. Mesleğime aşık bir sanatçı, bir anne, bir eş, bir hayvansever olarak her zaman huzurlu ortamları tercih ettim. Yaşam, yaşanacak kadar uzun, önemli olan keyifle yaşayabilmek. Herkesin eşit şartlarda yaşadığı, kimsenin hak ve özgürlüklerinin kısıtlanmadığı, sevgi, barış ve huzurun esas olduğu bir dünyada yaşamak istiyorum ve tüm insanlık için de aynı duyguları diliyorum'' dedi.