Temiz Magazin
09 Haziran 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Demet Akalın Bostancı'yı yine salladı!

Gündem
20 Mart 2017
Demet Akalın Bostancı'yı yine salladı!

Bir yıl içinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği 4. konserini de hıncahınç dolduran Demet Akalın, rakiplerine bir kez daha fark attı. Konserindeki sürprizleriyle hayranlarını sevince boğan Demet Akalın performansıyla da yine ayakta alkışlandı.

Bugüne kadar yaptığı 9 albüm, 2 single , 2 maxi single ile her defasında dinlenme ve satış rekorları kıran Pop Müziğin kraliçesi  Demet Akalın dün akşam yoğun konser maratonu içinde bir kez daha Bostancı Gösteri Merkezi sahnesindeydi. Bir yıl içinde dördüncü kez Bostancı sahnesinde hayranlarıyla buluşarak rakiplerine bir kez daha fark atan Demet Akalın, performansı ve sürprizleriyle yine unutulmaz bir geceye imza attı.

Demet Akalın’ın Bostancı Gösteri Merkezi’ni hınca hıç dolduran İstanbullu müzikseverler için yaptığı ilk sürpriz Aleyna Tilki’ydi. Kendi şarkısı “Cevapsız Çınlama”yı  söyleyen Aleyna Tilki alkışlarla karşılanırken konserde ikinci sürpriz olarak genç kızların sevgilisi Cem Belevi sahneye çıktı. Belevi ile Demet Akalın’ın Hayalet şarkısına yaptıkları düet gecenin unutulmaz anları arasına girdi.

Nur Yerlitaş imzalı tulum kostümü ile  beğeni toplayan Demet Akalın konserinde dünden bugüne kadar hit olmuş şarkılarını söyledi. Her zamanki gibi dansçılarının eşlik ettiği konserinde Demet Akalın ‘ı Kerimcan Durmaz, Hatice Gönül, Özlem & Berkay Şahin, Ebru Destan ön sıralardan izledi.