Temiz Magazin
19 Ağustos 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Demet Akalın ve Gülben Ergen, Bodrum'da pişti oldu

Gündem
24 Temmuz 2018
Demet Akalın ve Gülben Ergen, Bodrum'da pişti oldu

Bir dönem aralarından su sızmayan şarkıcı Demet Akalın ve Gülben Ergen, geçtiğimiz Ekim ayında arkadaşlıklarına nokta koymuştu. İkilinin kavga nedeni Ergen'in evli bir adamla beraber olduğu iddiası sonucu çıkmış ve olaya Seren Serengil'de dahil olmuştu. 

BODRUM PİŞTİSİ

İki şarkıcı önceki gün Bodrum'da pişti oldu. Gümüşlük'te bulunan bir restorana önce Demet Akalın, eşi ve kızıyla geldi. Akalın'dan 1 saat sonra mekâna kavgalı olduğu Gülben Ergen sevgilisi ile gelerek Akalın'ın hemen arka masasına oturdu. 

MEKÂNI TERK ETTİ

Ergen'nin varlığından rahatsız olan Akalın, mekânı apar topar terk etti. Demet Akalın’ın mekândan ayrılması sonucu Gülben Ergen’in kahkaha atması da dikkatlerden kaçmadı. 

Akalın’ın masasının boşalması sonucu keyfi yerine gelen Ergen, kucağına bir çocuk alarak uzun süre onunla vakit geçirmeside dikkatlerden kaçmadı. 

"KİMSEYLE DARGINLIĞIM YOK"

Mekân çıkışı soruları yanıtlayan Ergen, “Benim kimseyle dargınlığım yok. Bugün küsülür yarın barışılır. Hayat çok kısa. Ben huzurluyum” diyerek oradan ayrıldı. 

 

 

Kaynak: 
Habertürk