Temiz Magazin
18 Ağustos 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Demet Şener ile İbrahim Kutluay bugün hakim karşısına çıkıyor...

Gündem
27 Ocak 2017
Demet Şener ile İbrahim Kutluay bugün hakim karşısına çıkıyor...

Demet Şener ile boşanma davası açtığı İbrahim Kutluay bugün hakim karşısına çıkacak. Manken Demet Şener, ihanete uğradığını ima ederek 11 yıllık eşi ve 2 çocuğunun babası İbrahim Kutluay'a boşanma davası açmıştı.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; dilekçesini 14 Ekim 2016'da İstanbul Aile Mahkemesine sunan ve geçen zaman içerisinde anlaşma sağlayamayan çift bugün ilk kez hakim karşısına çıkacak.

Duruşmaya katılıp katılmayacakları merak edilen çiftten Demet Şener boşanma karşılığında 10 milyon TL tazminat ve iki çocuğunun velayetini istiyor.

Demet Şener’in avukatı Aslı Hatemi telefonla bağlandığı Renkli Sayfalar programında çiftin boşanma davasıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

 

'İNŞALLAH ÇEKİŞMELİ OLMAZ'

“Ben aile mahremiyeti açısından herkesten anlayış bekliyorum. Temennim, çekişmeli bir sürece girmemek. Medeni kanunumuzda zina ve ihanet en ağır boşanma sebebidir. Bunu ispat ettiğiniz anda çok yüklü bir tazminat kazanırsınız.”

Demet Şener sosyal medya hesabından mahkeme öncesi bir paylaşımda bulundu.

İçinde bulunduğu duyguları satırlara yansıtan Demet Şener, bu süreçte yalnız olmadığını söylerken kelimelerini ''Güzel yarınlar görmek dileğiyle'' notuyla bitirdi. 

İşte Demet Şener'in  o satırları:

''Çok sevdiğim dostlarım var benim, dünya tatlısı kuzularım var benim, hâlâ yüreği sevgiye açık bir kalbim var benim, mükemmel bir ailem var benim, en önemlisi sağlıklıyız çok şükür aldığım dersler var benim, inancım var hala güvenim var benim… Yarınlara umutla bakan hayallerim var benim… Bu da gelir bu da geçer diyebilecek gücüm var benim… Çok şeyimi paylaştığım siz sevenlerim var benim. Sizleri seviyorum en önemlisi de seçtiğim bir yolum var benim hepimiz bu hayatta seçimlerimizi yaşıyoruz…Hayat çok uzun… Güzel yarınlar görmek dileğiyle… İçimden geldi''

 

Kaynak: Posta