Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

DEV KONSERİN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTIĞI 4. GÜN TÜKENDİ

Gündem
13 Şubat 2019
DEV KONSERİN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTIĞI 4. GÜN TÜKENDİ

Büyük usta Kayahan'ın unutulmaz şarkılarının senfonik olarak seslendirildiği "YOLU SEVGİDEN GEÇEN ŞARKILAR SENFONİK PROJESİ"nin ikincisi 24 Şubat'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleşecek. 
 

MURAT KARAHAN'LA SAHNEDE OLACAKLAR
İpek Açar'a ikinci konserinde dünyaca ünlü tenor, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan eşlik edecek. Aynı zamanda İpek Açar’ın nişanlısı da olan Alper Kömürcü, projenin müzik direktörlüğünü ve orkestra şefliğini üstleniyor.  

Türkiye'nin son dönemdeki en önemli yerli operası ve  en çarpıcı sahne gösterisi olan Troya Operası'nın temsilini izlemek için Ankara'ya giden İpek Açar ve nişanlısı Alper Kömürcü temsil öncesi Murat Karahan ile bir araya geldi. 

Konser için çok heyecanlı olan Murat Karahan "Neredeyse tüm şarkılarını ezbere bildiğim muhteşem Kayahan şarkılarını, gene muhteşem bir orkestrayla seslendireceğim için çok heyecanlıyım" derken, İpek Açar ise"Çok emek verdiğimiz bir projenin halk tarafından da ilgi görmesi bizi çok mutlu ediyor, biletlerimizin tükenmesi de ayrı bir gurur" kelimeleriyle duygularını paylaştı.