Temiz Magazin
06 Haziran 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Dizilerin kötü adamı, at binerek terapi yapıyor!

Gündem
13 Haziran 2016
Dizilerin kötü adamı, at binerek terapi yapıyor!

"Propoganda" sinema filmi ile dikkatleri üzerine çektikten sonra “Yılan Hikayesi” adlı dizi ile şöhreti yakalayan ve son olarak “Yılanların Öcü” adlı dizi ile hayranlarıyla buluşan Nail Kırmızıgül için binicilik, hayatının vazgeçilmezlerden biri.

Dizilerin vazgeçilmez "kötü adamı" Nail Kırmızıgül, “At binmek insanı çok rahatlatıyor. Bana sanki terapi gibi geliyor! At sizi hissediyor;  acemi ya da usta olup olmadığınızı anlıyor, ona göre davranıyor. O olağanüstü bakan gözleriyle çok şey anlatan, paylaşan bir dost, bir arkadaş” dedi.

Esasında sadece atlara değil, doğaya ve hayvanlara genel olarak düşkün olduğunu belirten Kırmızıgül “Doğayı, hayvanları gözlemlemeyi, onların yanında olmayı seviyorum. Köpeklerin ve atların özellikle ayrı bir yeri var bende. İnsanlarla farklı bir iletişim kurduklarını düşünüyorum” diye ekledi.