Temiz Magazin
16 Temmuz 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar'ın aşk bereketi!

Gündem
09 Şubat 2016

Ekim 2014'te evlenen Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan'ın mutluluğu, geçtiğimiz ay çocuklarının dünyaya gelmesiyle katlandı. Oğullarına Emir ismini veren ünlü çift, yıllardır da firmaların gözdesiydi. Magazin dünyasının gözde çiftini reklamlarında oynatmak için birbirleriyle yarışan firmalar, bunu bir türlü başaramadı. 

ÇOK BEĞENİLDİ 

Neslişah Alkoçlar, ekrana çıkmamakta ısrar edince çare bulundu. Engin Altan Düzyatan, "14 Şubat Sevgililer Günü" için çekilen bir reklam filminde sosyetik eşi olmadan rol aldı, ancak reklamın başrolünde yine de Neslişah Alkoçlar vardı. Yakışıklı oyuncu, reklamda güzel eşinin kendisine kayak yaparken sakatlanmaması için kask aldığını duygusal sözlerle anlattı. Büyük beğeni kazanan reklam filminden Engin Altan Düzyatan'ın 300 bin lira ücret aldığı iddia edildi. Dedikodulara göre ünlü çift, aynı firmayla benzer bir reklam filmi için daha anlaştı. 


 

TOPLAM 600 BİN 

Mayıs ayındaki "Anneler Günü" için yine reklamda rol alacak Engin Altan Düzyatan, senaryo gereği bu kez sadece eşi Neslişah Alkoçlar'dan değil oğlu Emir'den de bahsedecek. Yakışıklı oyuncu ve ailesinin bu reklam filmi için de yine 300 bin lira alacağı konuşuluyor. Böylece Düzyatan Ailesi, iki reklamdan toplam 600 bin lira kazanmış olacak.

 

 

Takvim Gazetesi