Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Gazeteciler kendi günlerini Beşiktaş Belediyesi'nin bisiklet turunda ve mangal partisinde kutladı!

Gündem
10 Ocak 2016

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın da basın mensuplarıyla birlikte pedal çevirdiği bisiklet turu renkli görüntüler oluşturdu.

Birçok gazetecinin katıldığı bisiklet turunda görevi başında olan gazeteciler hem bisiklet sürerek hem de Başkan Murat Hazinedar ile röportaj yaparak bisiklet üstünde görevini icra etti.

Bebek Sahili’nde son bulan bisiklet turu sonrasında ise basın mensupları Arnavutköy sahilinde kendileri için hazırlanan sucuk ekmek ve köfte ekmeklerden yiyerek özel günlerini kutladı. 

“BASIN MENSUPLARIMIZIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM”

Basın mensuplarını bu anlamlı günde misafir etmiş olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, ''Gazeteciliğin yaşadığı olumsuz koşulların, buna dair yapılacak eleştirileri her şeyi bir kenara bırakıp biraz olumlu güzel bir gün yaşayalım istedik. Çalışan, maalesef çalışamayan gazeteci arkadaşlarımızla güzel bir gün geçirelim istedik. Beşiktaş’ta gazeteci arkadaşlarımızla çok güzel bir gün geçireceğiz. Ben çalışan gazeteciler gününde onları kutluyorum'' diyerek gazetecilerin elinden mikrofonları alan başkan Murat Hazinedar, basın mensuplarıyla röportaj yaptı.