Magazin haberleriyle dikkat çeken internet sitesi ayakligazete.com, bu yıl 6’ncı kez “en”leri belirledi. 6. Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, önceki akşam Shangri-La Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti. Süleyman Ekşi İnşaat sponsorluğunda düzenlenen gecenin sunuculuğunu Deniz Akkaya ve Cenk Eren üstlendi. Geceye birçok ünlü isim de akın etti. Farklı kategorilerde belirlenen ödüller, sahiplerine dağıtıldı.

“Aşinayız” şarkısında düet yapan Oğuzhan Koç ile Murat Dalkılıç, “yılın en iyi düeti” ödülünü aldı. “Ödül almak her zaman iyi bir motivasyon” diyen Dalkılıç ile Koç’a ödülle birlikte poz verirken yakın dostları Eser Yenenler ile İbrahim Büyükak da eşlik etti.

İkinci bebeğine hamile olan Buse Terim, “En İyi Youtuber” seçildi.

Serenay Sarıkaya, “Fi” dizisindeki performansıyla “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı. Oyuncu, gece için 1 buçuk saatte hazırlandığını söyledi.

“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasıyla “Yılın En İyi Yarışma Programı” ödülü alan Murat Yıldırım, “Bu ödülü büyük usta Kenan Işık için alıyorum” dedi.

“Yılın En İyi Pop Kadın Sanatçısı” ve "Yılın En İyi Albümü” olmak üzere iki ödül alan Hande Yener, rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gittikten sonra törene geldiğini söyledi.

“Yılın En İyi Asker Dizisi” seçilen “Söz”ün ödülünü almaya dizinin oyuncuları ile yapımcılarından Burak Sağyaşar birlikte katıldı.

Törenin sunucusu Deniz Akkaya geceye damga vurdu. Akkaya derin yırtmaçlı elbisesiyle gecenin en şık isimlerindendi.

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın ödülünü Ozan Akbaba aldı.

Geceye katılanlar arasında Nazlı Çelik de vardı.

Berkay Şahin - Özlem Şahin

Alişan

Ümit Erdim - Seda Erdim
Kaynak: Hürriyet