Temiz Magazin
07 Haziran 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Hakan Peker'den Başkan Fikret Orman'a sitem!

Gündem
23 Mayıs 2016
Hakan Peker'den sitem!

Beşiktaşlı taraftarların kutlamada görmek istediği Hakan Peker, Başkan Fikret Orman'a sitem ederken, taraftarlara teşekkür etti.

Kutsi, Emre Kaya, Simge Sağın, Hakan Altun gibi ünlü sanatçıların sahne aldığı kutlamalarda Beşiktaşlı taraftarların sıklıkla söyledikleri "Ateşini Yolla Bana" şarkısının sahibi Hakan Peker'i de görmek istediklerini defalarca kez belirtmişti. Şampiyonluk kutlamalarında göremedikleri ünlü şarkıcıya sosyal medya üzerinden sitem eden Siyah-Beyazlı taraftarlar beklemedikleri bir cevapla karşılaştılar.

"DAVET EDİLMEDİM!"

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Beşiktaşlı taraftarlara ilgisi için teşekkür ederken, Beşiktaş Yönetimi'ne ise davet edilmediği için sitem etti. Peker yaptığı açıklamada, "Selam, tüm Beşiktaşlıların şampiyonluğunu canı gönülden tebrik ediyorum. Ve "Ateşini Yolla Bana" şarkısı artık beşiktaşın şarkısı haline geldi. Bu bir sanatçı için çok güzel bir duygu. Binlerce insanın şarkınla eğlenmesi söylemesi çok güzel çok mutluyum dj uyuma ve Hakan Peker çalsana. Ancak herkes şunu bilsin, Beşiktaşlılar ben başkanınızı ziyaret ettim ve 4 hafta önce şampiyon olursanız ve davet ederseniz gelir şarkımı söylerim ve bundan mutlu olurum dedim ancak bir davet almadığımdan gelmedim. Bende çok isterdim. Bunu bilmenizi istedim. Sevgiler..." ifadelerine yer verdi.