Temiz Magazin
30 Mayıs 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Hande Ataizi: "Aramızda 20 yaş var ama sevgilimle fıstık gibiyiz!"

Gündem
23 Eylül 2019
Hande Ataizi: "Aramızda 20 yaş var ama sevgilimle fıstık gibiyiz!"

Hande Ataizi, Dinç Aydoğdu ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

AÇILIŞTA KONUŞTU

Hande Ataizi, arkadaşı İpek Karan’ın Bağdat Caddesi’nde hizmete soktuğu güzellik merkezinin önceki gün düzenlenen açılış davetine katıldı. Açılış kurdelesini Karan’la birlikte kesen ünlü oyuncu, daha sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bir süredir Dinç Aydoğdu ile aşk yaşayan Ataizi, ilişkisi hakkındaki sorulara ilk kez yanıt verdi.

RUTİNİM DEĞİL

“İlişkimiz güzel gidiyor, çok mutluyum” diyen Hande Ataizi, sevgilisiyle aralarındaki yaş farkının önemsiz olduğunu söyledi: “Yaş farkı çok da önemli değil. 20 yaş var aramızda evet. Ben 20 yaz, 20 kış daha fazla görmüşüm. Böyle denk geldi. Açıkçası fıstık gibiyiz. Benim için kafa yapısı önemli. Bu benim rutinim değil, ‘hep gençler vardı’ olmadı bu zamana kadar.”

Evlilik olabilir

6 yıl evli kaldığı Benjamin Harvey’den geçen sene boşanan Hande Ataizi, yeniden evlenme fikrine soğuk bakmadığını söyledi: “Evlilik olabilir, neden olmasın? Ben zaten evime ve düzenime düşkün biriyim.”

 

 

Kaynak: 
Hürriyet