14 Nisan’da vizyona giren, başrollerini Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın paylaştığı, BKM yapımı “Hava Muhalefeti” filmi İstanbul’da gerçekleşen renkli galanın ardından hafta sonu İzmir’de seyirci ile buluştu.
İzmir Optimum Paribu Cineverse’de gerçekleştirilen, Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın katıldığı seyircili özel izlemeye İzmir’deki sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.
HAVA MUHALEFETİ İZDİHAMI
Film öncesi Optimum AVM’yi hınca hınç dolduran hayranlarıyla biraraya gelen oyuncular, AVM içinde kurulan özel bir platformda seyircileri ile sohbet edip fotoğraf çektirdiler. Gösterilen yoğun ilgiden dolayı sinema salonun gecikmeli olarak ulaşan oyuncular, filme girmeden önce yaptıkları konuşmada; ‘İzmir seçici bir seyirciye sahip. Size sunulanı her zaman ilgi ile takip ediyorsunuz. Her alanda olduğu gibi sanatta da demokratiksiniz, seçimlerinde özgür bir sinemasever kitle var burada. İzmir önemli bir ölçüdür, önemli bir kaledir. Bu nedenle burada sizinle beraber olmak olmaktan çok mutluyuz’ dedi.