Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

İşte Mayıs ayının en çok konuşulan isimleri...

Gündem
01 Haziran 2018
İşte Mayıs ayının en çok konuşulan isimleri...

Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı rapora göre Mayıs ayında en çok konuşulan ünlü isimler belirlendi. Rapora göre, internet medyasında en çok konuşulan isimler Acun Ilıcalı ve İbrahim Tatlıses olurken, yazılı basında ise Seda Sayan, Esra Erol ve Müge Anlı öne çıkan isimler oldular. Cem Yılmaz, sürpriz aşkı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Sanat camiasını ve sevenlerini üzen isim ise geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Arda Öziri oldu. İşte araştırmanın detayları…

Magazin ve sanat camiası hareketli bir ayı geride bıraktı. Sürpriz aşkların yanı sıra evlilik ve polemikler aya damgasını vuran başlıklar olarak belirlendi.

Acun Ilıcalı yeniden zirveye yerleşti

Geçtiğimiz ay listenin ikinci sırasında yer alan Acun Ilıcalı, Mayıs ayı boyunca hakkında çıkan toplam haber sayısıyla listenin ilk sırasına yerleşti. Ilıcalı’nın ilgiyle takip edilen Survivor yarışmasıyla internet medyasında çok konuşulduğu dikkat çekti. İnternet medyasında 4 bin 979 habere konu olan Acun Ilıcalı, yazılı basında 114, görsel basında ise 325 haberde adından söz ettirdi.

İbrahim Tatlıses uzun aradan sonra stüdyoda

Uzun zamandır müziğe ara veren İbrahim Tatlıses 7 yıl sonra stüdyoya girdi. "Yaylalar" türküsüne klip çeken Tatlıses, sevincini Instagram hesabından paylaştı. Ünlü sanatçı, milletvekilliği aday adaylığına başvurdu ancak listeye giremedi. Tatlıses, bu başlıklarla Mayıs ayı boyunca toplam 4 bin 713 haberde yer alarak listenin ikinci sırasındaki isim oldu.

Cem Yılmaz Defne Samyeli ile aşk yaşıyor!

Cem Yılmaz, Defne Samyeli çiftinin aşklarının ortaya çıkması magazin camiasında sürpriz aşk olarak karşılandı. Sık sık birlikte görüntülenen çift, tatil hazırlıklarına başladı. Yaşadığı aşkın yanı sıra verdiği kilolarla dikkat çeken Yılmaz, sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. Medyanın gündeminden düşmeyen ünlü komedyen hakkında 3 bin 369 haberin çıktığı belirlendi.

Demet Akalın gündemden düşmedi

Demet Akalın, kuzeni Şehbal Civeleker’in kanser hastası ve görme engelli oğlu Yağız’a yardım etmediği için eleştirilmişti. Konuya Nihat Doğan’ın da dâhil olmasıyla olay mahkemeye taşındı. Akalın’ın, Demet Şener ile de telefonla katıldığı bir magazin programı üzerinden polemiğe girmesi ve Cannes Film Festivali'ndeki galada, Ahlat Ağacı filminin oyuncularından Doğu Demirkol’u eleştirmesiyle ünlü pop yıldızı bu ay 2 bin 859 habere konu oldu.

Alişan ve Buse Varol çifti dünyaevine girdi

Geçtiğimiz ay imam nikahı kıydıran çift Mayıs’ın ilk haftası yaptıkları eğlenceli düğün organizasyonu ile evlendi. Ünlülerin ve siyasilerin ilgi gösterdiği tören 900 kişinin katılımıyla özel bir otelde gerçekleşti. Paylaştıkları fotoğraflarla da ilgi çeken çift ay boyunca en çok konuşulan ünlü isimlerden oldu. Şarkıcı Alişan, 2 bin 755 haberde yer alırken oyuncu eşi Buse Varol, 2 bin 442 haberle konuşuldu.

 

Seren Serengil büyük sürpriz yaptı!

Bir süredir magazin gündeminde ilk sıralarda yer alan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti herkesi şaşırtarak nikah masasına oturdu. Nikah tarihlerini 8 Haziran olarak açıklayan çiftin, çıktıkları Fransa tatilinde evlenmesi, takipçileri için büyük sürpriz oldu. Mutluluklarını her fırsatta dile getiren çiftten Seren Serengil 2 bin 171, Yaşar İpek ise bin 615 habere konu oldu.