Temiz Magazin
19 Nisan 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın düğününde neler yaşandı!

Gündem
16 Mayıs 2016
Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın düğününde neler yaşandı!

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun Ortunç Otel’de yapılan düğüne yaklaşık 300 davetli katıldı. Düğüne davetliler ellerinde ‘Sinem Kenan’ etiketi olan masa numara kartlarıyla giriş yaptı. Kartlar, çiçek şeklindeydi. Masalarda ve dekorda beyaz güller kullanıldı. Çift, nikah alanına düğün marşı ile girdi ve Ta Tragoudia Mou şarkısı eşliğinde konuklar arasından yürüdü. Çift, ilk danslarını ise Fly to the Moon adlı şarkı eşliğinde yaptı. 

Otel’in plajına nikah töreni için özel bir platform kuruldu. Platform somon çiçeklerle süslendi. Kobal nikah anında duvağıyla yüzünü kapattı ve imzalar atıldıktan sonra duvağını açtı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun şahitliğini Ahmet Sınav, Sinem Kobal’ın şahitliğini ise vefat eden teyzesi Gülay Dereci’nin eşi Erdal Dereci yaptı.

19 Şubat’ta Paris’te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, törene el ele katıldı.

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’dan “evet” yanıtını alınca eşinin elini öptü. Ünlü oyuncunun bu jesti konuklar tarafından büyük alkış aldı.

Kenan İmirzalıoğlu’nun babası ve annesi Mustafa-Yıldız İmirzalıoğlu düğün alanına birlikte geldi.

Gazetecilerin alınmadığı düğünde, nikahın kıyılmasının ardından bir süreliğine otelin dışına çıkan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, basın mensuplarına poz verdi. İmirzalıoğlu, “Çok şükür, Allah tamamına erdirdi. Buraya kadar geldiniz, iki gündür çok ciddi bir efor sarf ettiniz. Bunun farkındayız. O yüzden size ‘merhaba’ demek istedik” diye konuştu.

Kenan İmirzalıoğlu’nun yayınlandığı dönemde fenomen haline gelen “Ezel” dizisindeki rol arkadaşları ünlü oyuncuyu bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Cansu Dere, Sarp Akkaya, Yiğit Özşener ve Barış Falay da düğünün konukları arasındaydı.

Bergüzar Korel, sırt dekolteli elbisesiyle gecenin en şık isimleri arasındaydı.

Düğünde pasta kesiminin ardından İsmail Altunsaray sahneye çıktı. Ankara havalarını söylemek için sahneye gelen Altunsaray’dan Köprüden Geçti Gelin şarkısını isteyen Kenan İmirzalıoğlu sayesinde ailenin en yaşlıları halay çekti. Altunsaray’ın programının sonlarına doğru İmirzalıoğlu Sinem Kobal’a ithafen Mühür Gözlüm türküsünü rica etti. 

İlker Kaleli Duman grubunun şarkısı “İçerim Ben Bu Akşam”ı seslendirdi.

YILDIZLAR GEÇİDİ YAŞANDI

Engin Altan Düzyatan, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Bergüzar Korel, Cansu Dere, Rıza Kocaoğlu, Barış Falay gibi isimlerin hazır bulunduğu düğün töreninde ilginç tesadüfler de yaşandı. Engin Altan Düzyatan törene eşi Neslişah Alkoçlar ile birlikte katıldı. Düzyatan'ın eski sevgilisi Özge Özpirinçci ise geceye erkek arkadaşı Burak Yamantürk ile birlikte geldi. Düzyatan ve Özpirinçci'nin masalarının birbirinden uzakta planlanması dikkat çekti.

Her ayrıntının dikkatlice düşünüldüğü düğünde dj konukları gece 3’e kadar pistte eğlendirdi. Konuklar düğün ertesi sabahtan otelden ayrılırken yeni evli çift tekneyle balayına çıktı.

 

Hürriyet Gazetesi