Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

“Konuşan Hayvanlar”ın eğlenceli afiş yayınlandı

Gündem
19 Temmuz 2019
“Konuşan Hayvanlar”ın eğlenceli afiş yayınlandı

Başrollerinde Ferit Aktuğ, Ayça Erturan, Emir Özyakışır, Hülya Duyar ve Ebru Akel’in oynadığı “Konuşan Hayvanlar” filminin eğlenceli afişi yayınlandı.

Çocukları heyecanlandırdı

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı, yapımcılığını HANN ve Motion Content Group’un üstlendiği, oyunculara 20’den fazla farklı hayvanın eşlik ettiği “Konuşan Hayvanlar” filminin afişi çocukları şimdiden heyecanlandırdı.

Çekimleri Bursa’da gerçekleşen, insanlarla hayvanların dostluğuna dikkat çeken  “Konuşan Hayvanlar” filmi, 9 Ağustos’ta vizyona girecek.

Ayşe Balıbey ve Ümit Açıkdilli’nin hikayesini yazdığı “Konuşan Hayvanlar” isimli filmin hikayesi;

KONUŞAN HAYVANLAR

Can (Emir Özyakışır), 8-9 yaşlarında hayvanları çok seven bir çocuktur. Can’ın ailesi hayvanları koruma parkında çalışmaktadır. Bu yüzden Can; annesi (Ayça Erturan), babası (Ferit Aktuğ) ve babaannesiyle (Hülya Duyar) birlikte parkın müştemilatında yaşar. Can’ın diğer çocuklardan çok farklı bir özelliği vardır, hayvanları duyar ve onlarla konuşur. Bir gün parkın sahibesi Şaheste (Ebru Akel) parkın arazisini satıp, yerine rezidans yapmaya karar verir. Şaheste’nin babası, orada hayvanların bakımı yapıldığı için parkın satılmasına müsaade etmez. Bu yüzden Şaheste parktaki hayvanların kaçırılıp, parkın kapanması için gizlice mafyayla (Rıza Sönmez, Eray Demirkol, Orhan Eşkin) anlaşır; ancak Can’ın, doğup büyüdüğü parktan ayrılmaya hiç niyeti yoktur. Hayvan dostlarını kötü adamların elinden kurtarmak için çok büyük bir maceraya atılacaktır.

KONUŞAN HAYVANLAR teaser;