Temiz Magazin
25 Mayıs 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Mert Fırat'la evlenmeye hazırlanan İdil Fırat'ın "hamile" olduğu doğru mu? Sosyetik güzel konuştu!

Gündem
24 Ağustos 2018
Mert Fırat'la evlenmeye hazırlanan İdil Fırat'ın "hamile" olduğu doğru mu? Sosyetik güzel konuştu!

İdil Fırat ile oyuncu Mert Fırat'ın apar topar nikah masasına oturma nedenleri olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. 8 Eylül'de Alaçatı'da dünya evine girecek olan ünlü çiftin, sosyetik güzelin hamile olması nedeniyle düğün için acele ettiği öne sürüldü. İdil Fırat’tan ise 'hamile' iddiasına sert yanıt geldi.

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un, "Müstakbel Gelin Hamile" başlıklı yazısı şöyle:

"Jet hızıyla başlayan ilişkilerini yine jet hızıyla mutlu sona ulaştırmaya hazırlanan İdil Fırat ile Mert Fıratcephesinden müjdeli bir haberim var!

Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan, Haziran'da nişanlanıp 8 Eylül'de de Alaçatı'da evlenecek olan çiftin bu ani evliliğinin nedeni bebek! İlişkileriyle herkesi şaşırtan çiftin çok yakınlarından öğrendiğim ki; onlar da son yıllarda pek bir moda olan 'Önce bebek sonra nikah' modasına uymuş.

BALAYINA SENEYE ÜÇ KİŞİ ÇIKACAKLAR

Hafta sonu Alaçatı'da bekarlığa veda partisi veren, Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Önder Fırat'ın Sibel İdil Kerimoğlu'ndan olan kızı İdil Fırat, henüz hamileliğinin başında olduğu için karnı belli olmuyor.

Bu arada 8 Eylül'de Çeşme'deki The Stay Otel'de nikah masasına oturacak çiftin, müstakbel damadın iş yoğunluğu nedeniyle balayına çıkamayacağını öğrendim. Balayına, seneye yaza üç kişi çıkmayı planlamışlar. Umarım bir ömür mutlu olurlar.

Müstakbel gelin İdil Fırat, hafta sonu önce Spiaggia Grande Beach'te, sonra da Agrovela Otel'de 12 kız arkadaşı ile birlikte bekarlığa veda partisi düzenledi."

İDİL FIRAT'TAN AÇIKLAMA

Mert Fırat'la nikah masasına oturmaya hazırlanan İdil Fırat, hamile olduğu iddialarına sert bir yanıt verdi. Instagram hesabından açıklama yapan sosyetik güzel, "Masabaşı yalan haberler ile avukatımın ilgilendiğini ve hukuki süreci başlatacağımızı belirtir, kuru iftira atmayan, ahlaklı ve dürüst insanlara huzurlu ve mutlu bayramlar dilerim" ifadelerini kullandı.