Temiz Magazin
10 Aralık 2025

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Meryem Uzerli Ozan Güven! Totem yapmışlar!

Gündem
16 Ekim 2015

Başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş'ın paylaştığı "Annemin Yarası" adlı sinema filminin çekimleri bu yaz Belgrad'ta başlayarak, Bosna Hersek'te sona ermişti. Filmin çekimlerine "totem" yapılarak başlandığı ortaya çıktı! 

Yetiştirme yurdunda büyüyen onsekiz yaşındaki Salih’in (Bora Akkaş) gerçek ailesini bulma hikayesini konu alan filmin çekimlerine totem yapılarak başlanmış.

TABAKLI TOTEM

Filmin yönetmeni Ozan Açıktan tarafından setin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için yapılan totemde tüm oyuncular beyaz bir tabağa isimlerini yazıp imza attılar. Ardından imzalanan tabak yere atılarak kırıldı ve herkese kırılan tabaktan saklaması için birer parça verildi. Çekimlerin sorunsuz olarak bitmesi sette oyuncular ve yönetmen tarafından “Tabak totemi tuttu” olarak yorumlandı.

BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin Şubat 2016’da vizyona girmesi planlanıyor.