Temiz Magazin
18 Ağustos 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Nejat Uygur sergisinde gözyaşları sel oldu.

Gündem
23 Aralık 2016
Nejat Uygur sergisinde gözyaşları sel oldu.

Kale  Outlet  Center’ın  düzenlediği   "Ustaya Saygı Nejat  Uygur Geçmişten Geleceğe Başarı Hikayesi" fotoğraf  sergisinin açılış  gününe Uygur  ailesi ve  Markopaşa Müzikali oyuncuları  tam kadro  olarak  katıldı. 

26.000 m2’lik  alışveriş merkezi alanının, tüm koridorları, mağaza  vitrinleri Büyük Usta Nejat Uygur’un   fotoğrafları  ile donatıldı.   3 bin adet fotoğraf, 1  ay  boyunca   Kale  Outlet  Center’da sergilenecek ve elde edilen gelir "Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği"ne bağışlanacak.

Başta  Nejla Uygur olmak üzere, sergiyi  gezenler kimi zaman mutluluktan, kimi zamansa hüzünden gözyaşlarını tutamadı.

 

Anne Nejla Uygur, fotoğraflara tek tek  elleriyle  dokunarak "bende bile  bu  fotoğraflar  yok"  diyerek  ağlayarak  Nejat  Uygur   sergisinden bol  bol  fotoğraflar  çekti.

Nejla  Uygur "Nejat’ın en  yakın akrabaları  halktı, halkını  seven  bir  sanatçıydı, alışveriş  merkezine gelen Nejat  Uygur hayranlarına  ve  Kale  Outlet  Center’a  bize bu gururu  yaşattığı  için  çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Nejat Uygur'un torunu Nejat Uygur