Temiz Magazin
06 Haziran 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

Gündem
02 Aralık 2021
Pınar Altuğ: Kaşınanı kaşırım!

'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Yağmur Atacan 2008 yılında nikah masasına oturan, 12 yaşında Su adında bir kızları olan oyuncu, sosyal medyada takipçilerinden gelen olumsuz yorumlara verdiği yanıtlar hakkında konuştu. Tescilli güzel, eşiyle arasındaki dokuz yaşlık farkı eleştirenlere de tepki gösterdi.

"Kaşınanı kaşırım, yapacak bir şey yok. Gelenin ne olduğuna bağlı. Hiç haksızlığa gelemem. Bazı şeyler insanın kanına dokunuyor. Sosyal medya bana göre ciddiye alınacak bir şey değil. Ben hala aslında anı yaşama peşindeyim."

Eşi Yağmur Atacan ile ilgili yorumlara da değinen tescilli güzel, "Kocamın umurunda olmaz. 13 yıllık evliyiz, hala yaş farkına sallıyorlar. Yağmur'u tanıyan 'Neden?' diye sormuyor. Kocam ile dünyanın her yerine her şartla giderim" ifadelerini kullandı.