
Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı filmin dövüş sahneleri için Almanya’dan özel bir koreograf getirtildi ve final maçı gerçek bir İngiliz hakem tarafından yönetildi. Anaformik lenslerin kullanıldığı çekimlerde, helikopter dronea bağlanan kamera ile gerçekleştirildi.

Çekimler için tarihi Haydarpaşa Garı’nda özel bir dekor hazırlandı.

Senaryosu Ali Tanrıverdi ve aynı zamanda filmin yönetmeni de olan Murat Şeker tarafından kaleme alınan “Deliormanlı” daki final maçının sunuculuğunu Türk sporuna sağladığı katkılarla tanınan Bilgehan Demir yaptı.

“Çakallarla Dans” serisindeki başarılı performansı ile sevilen yönetmenler arasına giren Murat Şeker, “Final maçı çekimleri sırasında biz bile ekipçe zaman zaman bir filmin içinde değil de gerçek bir boks maçında olduğumuzu hissettik. Öyle ki, çekim atmosferi içinde Tommy Dixon karakterini canlandıran Danny Williams ile bir boksör gibi filme hazırlanan oyuncumuz Sarp Levendoğlu arasında gerçek yumruklar konuştu. İzleyici bu sahnelerde gerçek bir boks maçının içinde hissedecek kendisini diye düşünüyorum” dedi.

Başrollerini Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Gürkan Uygun’un oynadığı, Danny Williams, Ünal Silver, Altan Gördüm, Sema Poyraz, Derya Şensoy ve Murat Serezli gibi isimlerin de rol aldığı film de “Deliormanlı” lakaplı Avrupa Şampiyonu bir boksörün yaşadığı inişli çıkışlı hayatı aksiyon, dram ve aşk dolu maceralarla konu ediliyor

