Son günlerde Yunan şarkıcı Cefi’yle birlikte yaptığı Türkçe ve Yunanca şarkılardan oluşan "Seni Seviyorum" isimli albümüyle gündemde olan Seda Sayan, geçtiğimiz akşam ikinci kez İstanbul Günay Restaurant’da sahne aldı.

Yeni projesi "Seni Seviyorum"un gördüğü ilgiden çok mutlu olan Seda Sayan "İlk Günay sahnemiz çok güzel geçmişti. Yoğun istek gelince ikincisini yaptık. Çok teklif geliyor, artık sık sık sahnelerde olacağım. Bu gece yıldılar geçidi gibiydi gelen tüm dostlarıma teşekkür ediyorum" cümleleriyle mutluluğunu ifade etti.

Güçlü yorumuyla dünden bugüne hit olmuş şarkılarını seslendiren Seda Sayan Türk Sanat Müziği, Türkçe Pop, Halk Müziği ve Arabesk şarkılardan oluşan geniş repertuarıyla da dinleyicileri mest etti. Seda Sayan’ın Cefi ile beraber yaptıkları düetler de seyircilerden büyük alkış aldı.

Seda Sayan'ı izleyenler arasında Demet Akalın & Okan Kurt, Gonca Vuslateri, Hakan Akkaya, Orhan Gencebay & Sevim Emre, Safiye Soyman, Sevcan Orhan, iş ve cemiyet hayatının birçok ünlü isimi vardı.


Seyirciler arasında iki ay önce ayrıldığı galerici Murat Karabova da vardı. Karabova geçirdiği göz ameliyatına rağman, Seda Sayan’a jest yaparak kulübe geldi. Bir ara sahneden inen Seda Sayan Murat Karabova’nın yanına gittiği görüntüler sosyal medyada en çok konuşulan konusu oldu.

Bunun üzerine Seda Sayan da Instagram sayfasında “ÖNEMLİ! Bu görüntüyü lütfen abartmayın 'Seda Sayan eski sevgiliye döndü' gibi yorumlar yapmayın lütfen. Murat Bey'le tabii ki görüşüyoruz. Sahneden inip tüm dostlarımı selamladığım gibi Murat Karabova hasta yatağından kalkıp üstelik gözünden önemli bir operasyon geçirip konserime yetiştiği için (bak iyileşmişsin) hiçbir şeyin kalmadı şakalaşmasından ibarettir. Arkadaşlar biz sevgili değiliz” notunu paylaştı.
