Bu yıl sanat hayatının 25'inci yılını geride bırakan Sertab Erener, "Sertab'ın Müzikali" ile izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Uniq'i dolduran hayranlarını bir kez daha coşturan ve dakikalarca ayakta alkışlanan Erener, yoğun talep üzerine 20 ve 27 Nisan tarihlerinde de sahnede olacak.
SERTAB'IN MÜZİKALİ REKORA GİDİYOR
Başarılarla dolu kariyerinin 25 senesini yaklaşık iki saat boyunca, 90'lar ve 2000'ler olmak üzere iki ayrı bölümde özetleyen Sertab Erener, döneme özel kostümler, aksesuarlar ve Beyhan Murphy koreografisiyle eşsiz bir şova imza attı.
Seçtiği şarkılarının hikâyelerini sesi ve danslarıyla birleştiren sanatçı, kronolojik olarak sıralanan ilk bölüme "Yalnızlık Senfonisi" ile başladı. "Sakin Ol", "Yanarım", "Aşk", "Mecbursun", "Vur Yüreğim" ile devam eden ilk bölüm Eurovision birincisi "Everyway That I Can" ile tamamlandı. Şarkıyı Candaş Baş'ın yarışmagecesi yaptığı koreografi ve orijinal kostümüyle seslendiren Erener, büyük beğeni kazandı.
Sahnede 7 profesyonel dansçının eşlik ettiği müzikal boyunca sanatçı, 10 farklı kostüm değiştirdi. "Aşk Beni" ile ikinci yarıya başlayan Erener, "Kera" ile tamamladığı gösteri boyunca 37 şarkı seslendirdi.