Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Sultan, Sultanbeyli'de izdiham yarattı!

Gündem
04 Ekim 2015

İstanbul Sultanbeyli'deki Atlaspark Alışveriş Merkezi'nin sineması salonunun açılışını yapan Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray, alışveriş merkezini dolduran hayranlarının coşkulu sevgi gösterisiyle karşılandı. 

Türk Sineması'nın Sultanı ile ilk kez yanyana gelebilme şansını yakalayan hayranları gözyaşları içinde Şoray'a sarıldılar. Öğretmen olan bir hayranının üzerinde fotoğrafı olan çantası, yüzüğü ve kolyesi ile Şoray'ı çok mutlu etti. 

 

 

Yönetmenliğini yaptığı "Uzaklarda Arama" sinema filminin montajı için stüdyoda olan Türkan Şoray, montaj aşamasının çekimlerden bile zor olduğunu söyleyerek, filminden duyduğu mutluluğu ifade ederken "Şimdi montajdayız, inanın çekimlerden daha zor montaj bölümü. Ama her şey çok keyifli ve çok mutluluk verici. Çekimler sırasında bir de yeni kitap fikri doğdu. -Bir Film Çektim adını verdiğim bir kitabım da filmle birlikte raflarda olacak. Hemen ardından da yeni filmim için bu kez kamera önünde olacağım" dedi. 

 

 

 

Türkan Şoray'la ilk kez yanyana olma fırsatı yakalayan hayranları, yaşadıkları mutlulukla birlikte gözyaşlarına hakim olamayıp, dakikalarda gözyaşlarına boğuldular. Şoray, öğretmen hayranının üzerinde kendi fotoğrafı olan çantası, yüzüğü ve kolyesini görünce çok mutlu oldu.