Temiz Magazin
19 Nisan 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Survivor'da şoke eden olay! Gözyaşlarına boğuldu

Gündem
07 Mart 2019
Survivor'da şoke eden olay! Gözyaşlarına boğuldu

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, TV8'de ekranlara gelen "Survivor Türkiye Yunanistan" yarışmasına damga vuran olay... İletişim ödül oyununu kazanan Seda Ocak, yanında Melisa Emirbayer'i de ödüle götürmek istediğini söyledi.

Arkadaşlarıyla birlikte teknoloji evine giden Melisa, erkek arkadaşının konuşma tarzını görünce şoke oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Mesajlaşma istediği şekilde geçmeyen Türk yarışmacı, teknoloji evinde gözyaşlarına hakim olamadı.

"BİR ŞEY OLMUŞ"

Melisa, "Bu, o değil. İki senedir konuştuğum erkek arkadaşım değil resmen. Değişik konuşuyor. Saçma sapan, değişik yani. Bir şey olmuş. Benim altıncı hissim kuvvetli, bana göre bir şey var" dedi. Bugün nasıl geçecek bilmiyorum. Nasıl uyuyacağım bilmiyorum.

"UZAK ARKADAŞ GİBİYDİ"

Türk takımında mücadele eden Melisa'nın moral bozukluğu adada da devam etti: "Erkek arkadaşımla çok garip bir diyalog yaşadık. Bir ara şaka yapıyorlar sandım. Uzak arkadaş gibi konuştu. Soru işaretlerim var kafamda. Beni bu şekil üzmeye hakkı yok."

ACUN ILICALI’DAN YARDIM İSTEDİ

İletişim ödül oyununun ardından erkek arkadaşıyla mesajlaşan Melisa, konuşma istediği şekilde geçmeyince bir hayli üzülmüştü. Bu konu ada konseyinde de gündeme geldi. Erkek arkadaşı ile görüşmek için Acun Ilıcalı’dan yardım isteyen yarışmacı, ünlü televizyoncudan olumsuz yanıt aldı.

MELİSA'YI ŞOKE EDEN OLAYA ACUN ILICALI YORUMU

"O yazışmalarda o kadar kötü bir şey görmedim" diyen Acun Ilıcalı, Melisa'nın üzüntüsünü anladığını ancak bu durumun ayrıcalık gösterilecek bir durum olmadığını söyledi.

"GECELERİ NEFES ALAMADAN KALKIYORUM"

Ada konseyinde konuşan Melisa, "Zor bir dönem geçiriyorum. Geceleri nefes alamadan kalkıyorum. 'İletişim bozukluğu oldu' diye düşünerek kendimi avutmaya çalışıyorum. Kendi içimde savaş veriyorum. Geceleri uykusuz kalıyorum, yarışlara adapte olamıyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: 
Milliyet