Ankara’da gerçekleşen terör saldırısından dolayı hayli üzgün geçen toplantıda Şoray ve Yazıcıoğlu terörü lanetleyen açıklamalarda bulundu.
‘"Barış İstiyoruz"
Erhan Yazıcıoğlu teröre karşı düşüncelerini ‘’Terörü lanetliyoruz. Bunu destekleyenleri de lanetliyoruz ve onlara insan olmadıklarını hatırlatıyoruz.’’ diyerek dile getirdi.
Patlamada yaşamını yitirenlerle ilgili olarak çok üzgün olduğunu dile getiren Şoray ise ‘’Canımız yandı.İnsan hayatı o kadar değerli ki terörü ve şiddeti lanetliyoruz. Artık barış olsun istiyoruz.’’ dedi. ‘’Diyabetle ilgili farkındalık yaratma ve buna katkıda bulunmak için buradayım’’ diyen Şoray ‘’herkesi kontrol olmaya davet ediyor ve devletin Metabolik Cerrahi Vakfı’nın çalışmalarına katkıda bulunması gerektiğine inanıyorum’’ dedi.
Doç. Dr. Alper Çelik ‘’Burada önemli olan diyabet ameliyatlarının sigorta kapsamına alınması, ülkemizde 10 milyonun üzerinde diyabet hastası var’’ diyerek diyabet hastalığının tedavisine dikkat çeken Çelik, katılımları için Şoray ve Yazıcıoğlu’na ‘’Desteğiniz bizim için çok önemli. Başımızın tacısınız’’ diyerek teşekkür etti. Yazıcıoğlu 4 yıl önce kendisini de ameliyat eden Çelik için ‘’Günde 14 ilaç alıyordum. Alper Bey’in ameliyat etmesiyle bundan kurtuldum ve sağlıklı olarak yaşamıma devam ediyorum.’’ dedi.