Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Yargı'da 'Eren' karakteriyle izleyici karşısına çıkan Uğur Aslan, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden oyuncu, rol aldığı dizinin senaristliğini üstlenen eşi Sema Ergenekon ile görüşememekten dert yandı. "Ne sette ne evde görüşemiyoruz" dedi.

Ay Yapım imzalı 'Yargı' dizisinin 'Komiser Eren'i Uğur Aslan, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Büyük bir ilgiyle karşılaşan Aslan, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti.

SET ARASINDA YEMEK YEDİ
49 yaşındaki Aslan, "Set arasında yemeğe geldik, şimdi sete geri dönüyorum. Dizi ekibi olarak koronayı da atlattık çok şükür kaldığımız yerden devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Dizinin senaristliğini eşi Sema Ergenekon'un yaptığını ve senaryoyu her okuduğunda izleyiciyle beraber kendisinin şaşırdığını ifade eden Aslan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.

"EŞİMDEN DOLAYI AVANTAJLI DEĞİLİM"
Oyuncu, "Bazen eşimden dolayı sete avantajlı gittiğimi düşünüyorlar ama öyle olmuyor. Ne sette ne evde doğru düzgün görebiliyoruz birbirimizi. O senaryoyu yetiştirmek için bir mücadele veriyor, biz ise diziyi" dedi.