Temiz Magazin
25 Nisan 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Ünlü isimlerden koronavirüs önlemi

Gündem
11 Mart 2020
Ünlü isimlerden koronavirüs önlemi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de de koronavirüs vakasının görüldüğünü açıklamasının ardından vatandaşlar önlem almaya başladı.

Ünlü isimlerde koronavirüsüne karşı aldıkları tedbirleri takipçileriyle paylaştı.

ÇİĞDEM BATUR 

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur sosyal medya hesabından bu paylaşımının altına şunları yazdı;

"Panik yok. Daha fazla dikkat ve daha fazla önlem var. 'Bana bir şey olmaz'cılardan olmayın. Yaşadığımız dönemin şartları bunu gerektiriyorsa önce kendimizi sonra sevdiklerimizi korumak zorundayız. Yaşam koşullarımız bir süreliğine, biraz değişecek ama ilerleyen zamanlarda corona da basit bir grip olarak anılacak. Sabırlı ve sağduyulu olup yapmamız gerekenler listesine uyarsak Allah’ın izniyle bunu da atlatırız sağlıcakla..."

ROBER HATEMO 

"Zorda kalırsanız, maske bulamazsanız pratik bir çözüm ıslak mendilden. Çabuk atlatmak için bir süre üzerimize düşen görevlerimizi yapmalıyız. Zorda kalmadıkça seyahat etme. Uzun ve sık el yıka. Kolonya ve dezenfektan sıvılar jeller bulundur yanında. Bağışıklığını yüksek tut iyi uyu. Yaşlılar bir süre acil işi olmadıkça dışarı çıkarmayın. Allah ulusumuzu korusun bence çabuk atlatırız."

ENİS ARIKAN 

Ünlü oyuncu Enis Arıkan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarını kolonya sürerek takip etti.

ESRA SÖNMEZER 

 

 

Kaynak: 
Hürriyet