Temiz Magazin
22 Mayıs 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Ünlü oyuncular, dostlarını yalnız bırakmadılar

Gündem
22 Aralık 2017
Ünlü oyuncular, dostlarını yalnız bırakmadılar

Mehmet Günsür ve Bige Önal’ın başrolleri paylaştığı “Martıların Efendisi” filminin galası önceki akşam yapıldı. Mehmet Günsür, canlandırdığı karakter için “Bu adamı çok sevdik. Sihirli bir proje oldu” dedi.

Mehmet Günsür ve Bige Önal’ın yanı sıra Timuçin Esen, Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş ve Ezgi Coşkun’un rol aldığı, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu “Martıların Efendisi” bugün vizyona giriyor. Yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, senaryosunu Meriç Demiray’ın yazdığı filmin galası, önceki akşam Kanyon’da düzenlendi. Geceye film ekibinin yanı sıra çok sayıda ünlü isim katıldı.

AYIKTIM HATIRLAMIYORUM!

Gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan yönetmen ve oyuncular, duygularını paylaştı. Mehmet Ada Öztekin, “Çok uzun yıllar peşinde koştuğum bir projeydi bu. Kendimden çok şey verdim. Biz çok sevdik, umarım siz de seversiniz” dedi.

Mehmet Günsür “Olağanüstü bir tecrübeydi. Harika bir hikâye ‘Martıların Efendisi’. Bu adamı çok sevdik ve bu adam da hepimize dokundu galiba. O yüzden benim için sihirli bir proje oldu” diye konuştu.

Bige Önal da “Büyülü bir şey yaşadık. Umarım bizi heyecanlandırdığı kadar sizleri de heyecanlandırır” dedi.

Nejat İşler ise filmle ilgili sorulara esprili kısa bir yanıt verdi: “Ayıktım, hatırlamıyorum!”

Ayrıldık 

Galaya yalnız katılan Bestemsu Özdemir, sevgilisi Can Yaman sorulunca “Ayrıldık” dedi. Neden ayrıldıklarını ise söylemedi: “İki taraf da ne yaşandığını biliyor. Benim alnım ak. Olmadı, anlaşamadık.”

Aras Bulut İynemli - Nejat İşler

Nergis Öztürk - Cemal Toktaş

Ekin Türkmen

Hande Doğandemir

Ezgi Mola

Hakan Kurtaş

Rıza Kocaoğlu

Ozan Güven - Uğur Yücel

Sema Öztürk

Serhat Onat - Serel Yereli

Şükrü Özyıldız

Tolga Sarıtaş - Sarp Akkaya

Türkü Turan

Yiğit Özşener

 

 

Kaynak: Hürriyet