Temiz Magazin
14 Eylül 2026

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Zuhal Olcay, SMA hastası Ela bebek için sahneye çıktı

Gündem
02 Temmuz 2022
Zuhal Olcay, SMA hastası Ela bebek için sahneye çıktı

Zuhal Olcay, Alanya Açıkhava Tiyatrosu'nda şarkılarını SMA hastası Ela Bebek için söyledi. Muhteşem bir katılımcının eşlik ettiği konserde sahneye çıkan Zuhal Olcay, 2 buçuk saat boyunca en özel şarkılarını seslendirdi. 
 
Konser arasında imzalı formalar açık artırma ile satışa sunuldu, 100 bin TL de formaların satışından elde edildi. Konserin tüm geliri Ela bebeğin yurtdışındaki tedavi için kullanılacak. 

 

Konsere katılan Altso Başkanı Mehmet Şahin, "Ela Bebek için düzenlenen Zuhal Olcay'ın konserine geldik, geliri tamamen minik yavrumuzun tedavisinde kullanılacak bu muhteşem konser için Zuhal Olcay'a teşekkürlerimizi sunuyoruz, konsere katılarak desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür ederiz" derken, Zuhal Olcay ve konserin sunucusu Jess Molho'ya plaket ve Alanya'yı tasvir eden ipek kozasından yapılan tablo hediye etti.